مافین سیب زمینی با آن بافت بسیار نرماش!
مافین سیب زمینی بافت بسیار نرمی دارند. مانند سوفله, در فر پف می نمایند و بهتر است داغ سرو شوند.
وبسایت آوای سلامتی: مافین سیب زمینی بافت بسیار نرمی دارند. مانند سوفله, در فر پف می نمایند و بهتر است داغ سرو شوند.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱ . ۱۲ عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب نموده و کمی آرد بپاشید.
۲. سیب زمینی های نگینی شده را در یک قابلمه آّب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آن ها را آّبکش نموده و خوب له نمایید تا کاملا صاف شوند.
۳ . پوره سیب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد, شکر, بکینگ پودر, کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.
۴ . در یک کاسه تمیز, سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پف نمایند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید تا کاملا با آن ترکیب شود.
۵ . خمیر را داخل قالب های کیک بریزید.
۶ . مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و نان ها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف نمایند.
۷ . مافین ها را از قالب بیرون آورید و داغ سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
به جای سرو نان ها با کره ساده, آن ها را با کره دارچینی میل نمایید. جهت تهیه کره ی دارچینی, ۶۰ گرم کره را با یک سر انگشت پر پودر دارچین مخلوط نمایید.
مواد لازم:
- کره نرم شده جهت چرب نمودن قالب : ۴ قاشق چای خوری
- سیب زمینی, نگینی خرد شده : ۱۷۵ گرم
- آرد بکینگ پودردار : ۷۵ گرم
- شکر قهوه ای نرم : ۲ قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری
- کشمش : ۱۲۵ گرم
- تخم مرغ, زرده و سفیده از هم جدا شده : ۴ عدد
طرز تهیه:
۱ . ۱۲ عدد قالب یک نفره کیک مافین را با کره چرب نموده و کمی آرد بپاشید.
۲. سیب زمینی های نگینی شده را در یک قابلمه آّب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند. سپس آن ها را آّبکش نموده و خوب له نمایید تا کاملا صاف شوند.
۳ . پوره سیب زمینی را در یک کاسه ریخته و آرد, شکر, بکینگ پودر, کشمش و زرده تخم مرغ ها را به سیب زمینی بیافزایید و خوب مخلوط نمایید.
۴ . در یک کاسه تمیز, سفیده های تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا پف نمایند و سفت شوند. سپس با قاشق فلزی آن را آرام آرام به مخلوط سیب زمینی اضافه نمایید تا کاملا با آن ترکیب شود.
۵ . خمیر را داخل قالب های کیک بریزید.
۶ . مافین ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس حرارت فر را به ۱۶۰ درجه سانتیگراد برسانید و نان ها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوب پف نمایند.
۷ . مافین ها را از قالب بیرون آورید و داغ سرو نمایید.
توصیه سرآشپز:
به جای سرو نان ها با کره ساده, آن ها را با کره دارچینی میل نمایید. جهت تهیه کره ی دارچینی, ۶۰ گرم کره را با یک سر انگشت پر پودر دارچین مخلوط نمایید.
پ
ارسال نظر