سیب زمینی شیرین شکری به سبک آمریکایی ها
سیب زمینی شیرین شکری طعم بسیار شیرینی دارد که یکی از از دستور های آشپزی منطقه کارائیب است و از ترکیب شکر, لیمو ترش و سیب زمینی شیرین تهیه می شود.
مواد لازم :
- سیب زمینی شرین ورقه شده : ۶۷۵ گرم
- کره : ۴۰ گرم
- آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری
- لیمو ترش : پوست لیمو ترش
- شکر قهوه ای نرم : ۷۵ گرم
- برش های لیمو ترش جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه :
۱. سیب زمینی های شیرین را در یک قابلمه آب جوش حدود ۵ دقیقه بپزید . وقتی با فرو بردن نوک چنگال داخل سیب زمینی ها از پخته شدن آن ها مطمئن شدید , با یک کفگیر آن ها را از قابلمه خارج نمایید و خوب آّبکش نمایید .
۲ . کره را در یک ماهیتابه بزرگ آب نمایید . آب لیمو و شکر قهوه ای را به آن اضافه نمایید و خوب حرارت دهید و هم بزنید تا شکر به آرامی آب شود .
۳ . سیب زمینی ها را به مخلوط بیافزایید و به مدت ۱۰ دقیقه مواد را روی حرارت کم تفت دهید تا سیب زمینی ها مغز پخت شوند .
۴ . پوست لیمو را داخل ماهیتابه بریزید و با بقیه مواد خوب ترکیب نمایید .
۵ . سیب زمینی های شیرین شده را داخل ظرف مخصوص پذیرایی بریزید و با برش های لیمو , تزیین نموده و سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
سیب زمینی شیرین انواع مختلفی دارد , پوست آن صورتی یا سفید و گوشت آن زرد یا نارنجی است . از هر نوع که مایل باشید در این غذا استفاده نمایید .
ارسال نظر