سالاد سیب زمینی ایتالیایی
سالاد سیب زمینی ایتالیایی همواره پرطرفدار است , البته طعم آن با گوجه فرنگی خشک شده و جعفری تازه بسیار خوشمزه تر است .
مواد لازم:
- سیب زمینی ریز , با پوست یا سیب زمینی بزرگ نصف شده : ۴۵۰ گر
- ماست ساده : ۴ قاشق غذاخوری
- سس مایونز : ۴ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی در آفتاب خشک شده : ۸ عدد
- برگ جعفری , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
۱ . پوست سیب زمینی ها را خوب بشویید و در یک قابلمه بزرگ حاوی آب بریزید . بگذارید آب جوش بیاید , سپس سیب زمینی ها را به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بپزید تا فقط نرم شوند .
۲ . گوجه فرنگی خشک را با یک چاقوی تیز به خلال های نازک خرد نمایید .
۳ . برای تهیه سس سالاد , ماست و مایونز را در یک کاسه مخلوط نمایید و به آن نمک و فلفل بزنید . پس از آن گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را به آن ها بیافزایید و خوب مخلوط نمایید .
۴ . سیب زمینی ها را با یک کفگیر از قابلمه خارج نمایید , آن ها را آّکش نموده , کنار بگذارید تا سرد شوند . سیب زمینی های درشت را به قطعه های ۵ سانتیمتری خرد نمایید .
۵ . سس سالاد را روی سیب زمینی ها بریزید تا سطح آن ها را بپوشاند .
۶ . سالاد را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک شود و آن را به عنوان پیش غذا یا در کنار یک وعده غذا , سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
اگر از سیب زمینی بزرگ استفاده می نمایید , روش بهتر این است که قبل از پخت آن ها را خرد نمایید . هر چند سیب زمینی های خرد شده زودتر می پزند , ولی زود هم له می شوند و ظاهر غذای شما را زشت می می نمایند .
ارسال نظر