سالادهایی که هم غذا هستند، هم پیش غذا (۱)
تا همین چند سال پیش اغلب ما فکر می کردیم سالاد دو نوع است؛ یکی سالاد فصل، دیگری سالاد گوجه و خیار یا همان سالاد شیرازی خودمان که یا آن را با غذا می خوردیم یا آنکه اگر می خواستیم خیلی کلاس بگذاریم اول سالاد می خوردیم بعد غذا.
- 1 كیلوگرم فیله مرغ
- 500 گرم کاهو پیچ یا کاهو فرانسوی
- 2 عدد پیازچه
- 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز
- 1 عدد فلفل دلمه ای نارنجی
- 4 /1 پیمانه گشنیز خرد شده
- 2 /1 پیمانه جوانه گندم
- 3 ق س مغز تخمه آفتابگردان
- به میزان لازم نمك، فلفل و روغن
- مواد لازم برای سس
- 2 ق س روغن كنجد
- 2 /1 پیمانه سس خردل
- 2 ق چ سركه سیب
- 2 حبه سیر له شده
- 4-3 ق س عسل
- 2 ق چ سس قرمز تند
- 2 ق س دانه كنجد
- 2 /1 ق چ پودر زنجبیل
- 4 /3 ق چ پودر دارچین
- به میزان لازم نمك و فلفل
![غذاهای+40 درجه غذاهای+40 درجه](https://static1.bartarinha.ir/servev2/mE3MzZhNDdiY/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
۲. همه مواد برای سس را داخل یك قابلمه كوچك بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس كمی غلیظ شود، سپس آن را داخل یك ظرف مناسب بریزید و تا موقع سرو داخل یخچال بگذارید.
3. کاهو را شسته و خرد كنید. پیازچهها را بعد از شست و شو خرد كنید. فلفل دلمهایها را هم بعد از شست و شو خرد كنید. سبزیها را همراه با گشنیز خرد شده، جوانه گندم، تكههای مرغ و مغز تخمه را روی سالاد قرار دهید.
- 2 عدد فیله مرغ
- 2 ق س سس باربیكیو
- 6 پیمانه مخلوط برگ كاهو و كلم خرد شده
- 1 پیمانه گوجهفرنگی خرد شده
- 1 پیمانه لوبیا قرمز پخته
- 2 /1 پیمانه ذرت پخته
- 4 /1 پیمانه پیاز خرد شده
- مقداری گشنیز خرد شده برای تزیین
- به میزان لازم روغن مایع
- به میزان لازم نمك و فلفل
- مواد لازم برای سس
- 2 /1 پیمانه سس مایونز
- 2 /1پیمانه ماست
- 1 ق س آبلیمو
- 2 ق س روغن زیتون
- به میزان لازم نمك و فلفل
![غذاهای+40 درجه غذاهای+40 درجه](https://static1.bartarinha.ir/servev2/zNlNTRiNTQ0N/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
۲. در این میان سس را آماده كنید. سس مایونز و ماست را داخل یك كاسه بریزید و با هم مخلوط كنید، سپس آبلیمو، روغن زیتون و مقداری نمك و فلفل هم اضافه كرده و به هم زدن ادامه دهید تا سس آماده شود. سس را تا موقع سرو داخل یخچال قرار دهید.
3. در یك كاسهی مناسب كاهو و كلم خرد شده را بریزید. گوجههای خرد شده، ذرت و لوبیای پخته، پیاز خرد شده و مقداری نمك و فلفل هم بریزید و مواد را با هم مخلوط كنید. در انتها تكههای مرغ را هم بریزید.
۴. سس را از یخچال درآورده و روی سالاد بریزید. خوب هم بزنید تا سس به خورد سالاد برود. موقع سرو، سالاد را با گشنیز خرد شده تزیین كنید.
- ۴۰۰ گرم پاستا
- ۱۰ ورق كالباس
- ۱۲ عددگوجهفرنگی گیلاسی
- ۴ پیمانه اسفناج خرد شده
- به میزان لازم نمك و فلفل
- به میزان لازم روغن مایع
- مواد لازم برای سس
- ۱ پیمانه سس فرانسوی
- ۲ /۱ پیمانه سس مایونز
- ۱ ق چ سس خردل
- ۲ ق س روغن كنجد
- به میزان لازم نمك و فلفل
![غذاهای+40 درجه غذاهای+40 درجه](https://static0.bartarinha.ir/servev2/jBiYTkzY2NiM/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
2. در یك تابه كمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. كالباسها را به صورت تكههای 1 در 4 سانت برش بزنید، سپس آنها را داخل تابه سرخ كنید تا طلایی و برشته شوند. كالباسهای برشته شده را داخل یك كاسهی مناسب بریزید و كنار بگذارید.
۳. گوجهها را بشویید، سپس آنها را از وسط خرد كنید. گوجههای خرد شده را داخل یك ظرف بریزید. اسفناجهای خرد شده را هم داخل ظرف بریزید. پاستای پخته را هم همراه با كمی نمك و فلفل اضافه كنید و مواد را به آرامی با هم مخلوط كنید.
4. در یك كاسه سس فرانسوی، سس مایونز، سس خردل، روغن كنجد و مقداری نمك و فلفل را بریزید و خوب مخلوط كنید تا سس یكدستی حاصل شود. مقداری از سس را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمك اضافه كنید.
۵. در این مرحله سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تاسس به خورد مواد برود. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا كاملا خنك شود،
سالاد فیله گوشت و سبزیجات
- ۴۰۰ گرم فیله گوشت
- ۲ ق س سس سویا
- ۱ ق چ ادویه مخصوص گوشت
- ۲ پیمانه كاهوی خرد شده
- ۱ عدد خیار خرد شده
- ۱ عدد گوجهفرنگی خرد شده
- ۱ عدد هویج خرد شده
- ۲ عدد پیاز خرد شده
- ۳ ق س دانه كنجد بوداده
- ۲ عدد فلفل دلمهای رنگی خرد شده
- ۲ عدد پیازچه خرد شده
- مواد لازم برای سس
- ۲ق س سس سویا
- ۱ ق س آبلیمو
- ۲ ق س سركه سیب
- ۲ ق س سس سفید
- ۱ ق س روغن كنجد
- ۲ /۱ ق چ پودر سیر
- ۴ /۱ ق چ پودر فلفل قرمز
![غذاهای+40 درجه غذاهای+40 درجه](https://static1.bartarinha.ir/servev2/TEwYjM0ZDJiZ/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
۲. برای تهیه سس، همه مواد را داخل یك كاسه بریزید و خوب با هم مخلوط كنید. مواد لازم برای سالاد را هم در یك كاسه بزرگ با هم مخلوط كنید. وقتی تكههای گوشت كباب شدند، بگذارید كمی سرد شوند، سپس آنها را هم داخل كاسه سالاد بریزید.
3. موقع سرو، سس را روی سالاد بریزید و خوب هم بزنید تا كاملا به خورد مواد برود و سالاد آماده شود.
- 2 عدد سیبزمینی پخته
- 2 عدد فیله ماهی
- 1 ق س زنجبیل رنده شده
- 100 گرم بادام هندی
- 3 ق س گشنیز خرد شده
- 2/1 فلفل دلمهای قرمز خرد شده
- 2 پیمانه مخلوط كاهو و ریحان خرد شده
- به میزان لازم نمك و فلفل
- به میزان لازم روغن
- مواد لازم برای سس
- 2 ق س سس خردل
- 1 ق س عسل
- 2 ق س آبلیمو
- به میزان لازم نمك و فلفل
![غذاهای+40 درجه غذاهای+40 درجه](https://static2.bartarinha.ir/servev2/DgwZjRhNDc0Z/5Uwvb7W7Zm0,/file.jpg)
2. سیبزمینیها را بپزید، سپس آنها را با پوست بهصورت تكههای 3-2 سانتی خرد كنید.
۳. حالا سس را آماده كنید. در یك كاسه همه مواد لازم برای سس را بریزید و با هم مخلوط كنید. سس را داخل یخچال قرار دهید تا خنك شود.
4. در این زمان سالاد را آماده كنید. در یك ظرف مناسب كاهو و ریحان خرد شده را همراه با گشنیز خرد شده، بادام هندی و زنجبیل رنده شده بریزید و با هم مخلوط كنید. سیبزمینیهای خرد شده و تكههای ماهی را هم بریزید و به آرامی هم بزنید. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.
۵. سسی كه آماده كردهاید را روی سالاد بریزید و هم بزنید. در صورت نیاز مقدار بیشتری نمك و فلفل روی سالاد بریزید. حالا می توانید سالاد را سرو كنید.
ارسال نظر