پاته لوبیا و سیب زمینی
این کوچولوهای زیبا به درد تولد می خورند
پاته لوبیا و سیب زمینی بسیار سریع آماده می شود و تا ۲ روز قابل نگهداری در فریزر است. آن را روی نان تست کوچک، نان برشته ی ملبا یا سبزیجات خام سرو می نمایند.
مواد لازم:
- سیب زمینی , نگینی خرد شده : ۱۰۰ گرم
- کنسرو مخلوط لوبیاها , آبکش شده : ۲۲۵ گرم
- سیر , له شده : ۱ حبه
- آب لیمو : ۲ قاشق چای خوری
- گشنیز تازه , خرد شده : ۱ قاشق غذاخوری
- ماست ساده کم چرب : ۲ قاشق غذاخوری
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- گشنیز تازه ی خرد شده جهت تزیین : مقداری
طرز تهیه :
۱ . سیب زمینی ها را به مدت ۱۰ دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را خوب آبکش نمایید و با گوشتکوب یا پوره کن له نمایید.
۲ . سیب زمینی ها را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و لوبیاها , سیر , آب لیمو و گشنیز تازه را به آن اضافه نمایید.
۳ . نمک و فلفل را بیافزایید و یک دقیقه دستگاه را روشن نگه دارید تا پوره ی کاملا صاف و یکدستی آماده شود, همچنین می توانید مواد را با هم مخلوط نموده , سپس آن ها را بکوبید و پوره نمایید.
۴. مخلوط مواد را داخل یک کاسه بریزید و ماست را به آن اضافه نمایید . پوره را بچشید و چاشنی آن را با نمک و فلفل اندازه نمایید.
۵ . پاته را با قاشق داخل دیس مخصوص پذیرایی بریزید و با گشنیز خرد شده تزیین نمایید . آن ها را بلافاصله سرو نمایید و یا مدتی در یخچال قرار دهید تا سرد و خنک شوند.
توصیه سرآشپز:
اگر غذاساز ندارید ترجیح می دهید مواد خیلی له نشوند, بهتر است آن ها را با پشت چنگال له نمایید.
ارسال نظر