چهارگوش های شکلاتی بدون پخت
چهارگوش شکلاتی بدون پخت را می توان در یخچال نگهداری نمود و در زمان رسیدن مهمان ناخوانده از آن برای پذیرایی استفاده نمود. در ضمن بچه ها هم درست نمودن آن را خیلی دوست دارند.
مواد لازم:
- شکلات خالص : ۲۷۵ گرم
- کره : ۱۷۵ گرم
- شربت قوام آمده : ۴ قاشق غذاخوری
- بیسکویت : ۱۷۵ گرم
- برنجین تفت داده شده : ۲۵ گرم
- گردو خرد شده : ۵۰ گرم
- گیلاس درشت خرد شده : ۱۰۰ گرم
- شکلات سفید جهت تزیین : ۲۵ گرم
طرز تهیه :
۱. شکلات خالص را با کره و شربت در کاسه بزرگی ریخته و روی قابلمه ای پر از آب جوش بگذارید تا ذوب شود . مواد را خوب هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند .
۲ . بیسکویت ها را به اندازه کوچک خرد نمایید و همراه برنجین , گیلاس و گردو و به مخلوط شکلات را اضافه نمایید .
۳ . داخل یک قالب کیک مربع شکل به اندازه ۱۸ سانتیمتر را کاغذ روغنی بگذارید و مایه آماده شده کیک را در آن بریزید و با استفاده از قاشق سطح آن را صاف و یکنواخت نمایید . مواد را به مدت ۲ ساعت خنک نمایید .
۴. جهت تزیین روی آن , شکلات سفید را آب نمایید و آن را روی کیک به هر شکلی که دوست دارید بریزید و بگذارید خودش را بگیرد . هنگام سرو کیک را با دقت از داخل قالب درآورید و کاغذ روغنی را از آن جدا نمایید و کیک را به ۱۶ قسمت چهارگوش برش دهید .
توصیه سرآشپز:
می توان به جای برنجین از پودر نارگیل هم استفاده نمایید .
ارسال نظر