تارت سیب با طرح گل رُز درست کنید
تارت به شیوه های مختلفی تهیه میشود. اما پایه تارت اکثر اوقات ثابت است. خمیری تهیه میشود و روی آن میوه های مختلف قرار داده و در فر پخته و بعد از سرد شدن سرو میشود.
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱ استکان پودر شکر
- ۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای آشپزخانه
- ۱ بسته وانیل شکری
- ۱ قاشق غذا خوری سر خالی بکینگ پودر
- ۱ قاشق مربا خوری دارچین
- آرد به اندازه ای که خمیری نرم بدست آید
مواد لازم جهت تزئین روی تارت:
- دو عدد سیب سرخ درشت
مواد لازم میانی:
- ۴ عدد سیب
- ۱ استکان شکر
- ۱ قاشق مربا خوری دارچین
- نصف استکان گروی خرد شده
1. دو سیب سرخ را بوسیله چاقویی تیز باریک بریده در ظرفی حاوی آب و چند قطره آبلیمو ریخته روی حرارت قرار دهید. سه الی چهار دقیقه بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید. آبکش کرده بگذارید خنک شود.
۵. بگذارید خمیر کمی استراحت کند.
6. چهار سیب را پوست گرفته خرد کنید و به همراه شکر و کمی گلاب روی حرارت قرار دهید تا آبش کشیده شود دقت کنید نسوزد یا ته نگیرد. اواخر پخت دارچین را افزوده از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
۷. قالب تارت را چرب و آرد پاشی کرده دو سوم خمیر را رویش پهن کنید. یکنواختی خمیر روی دیواره ها و کف قالب یکدست باشد.
10. روی تزئین تارت میتوانید شربت غلیظ گلاب یا مارمالاد سیب مالیده در یخچال قرار دهید تا سرد شده برای سرو آماده شود.
ارسال نظر