۳۷۹۷۴۶
۵۰۱۸
۵۰۱۸
پ

تارت سیب با طرح گل رُز درست کنید

تارت به شیوه های مختلفی تهیه میشود. اما پایه تارت اکثر اوقات ثابت است. خمیری تهیه میشود و روی آن میوه های مختلف قرار داده و در فر پخته و بعد از سرد شدن سرو میشود.

وب‌سایت کافه ترک: تارت به شیوه های مختلفی تهیه میشود. اما پایه تارت اکثر اوقات ثابت است. خمیری تهیه میشود و روی آن میوه های مختلف قرار داده و در فر پخته و بعد از سرد شدن سرو میشود. اما دو نکته وجود دارد. میوه مورد مصرفی اگر آب داشته باشد خمیر را خراب میکند. به همین دلیل قبل از کشیدنش روی خمیر آبش را با پختن تبخیر میکنیم. نکته دوم در تهیه تارت قبل از قرار دادن میوه روی پایه تارت، خمیر را برای چند دقیقه در فر قرار می دهند تا پایه تارت خام نماند که در رسپی پیش رو این روش رعایت نشده است.

مواد لازم خمیر:

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ استکان پودر شکر
  • ۲۰۰ گرم کره نرم شده در دمای آشپزخانه
  • ۱ بسته وانیل شکری
  • ۱ قاشق غذا خوری سر خالی بکینگ پودر
  • ۱ قاشق مربا خوری دارچین
  • آرد به اندازه ای که خمیری نرم بدست آید

مواد لازم جهت تزئین روی تارت:

  • دو عدد سیب سرخ درشت

مواد لازم میانی:

  • ۴ عدد سیب
  • ۱ استکان شکر
  • ۱ قاشق مربا خوری دارچین
  • نصف استکان گروی خرد شده
تارت سیب با طرح گل رُز درست کنید
طرز تهیه:

1. دو سیب سرخ را بوسیله چاقویی تیز باریک بریده در ظرفی حاوی آب و چند قطره آبلیمو ریخته روی حرارت قرار دهید. سه الی چهار دقیقه بجوشانید. سپس از روی حرارت بردارید. آبکش کرده بگذارید خنک شود.
2. آرد را چند بار از الک رد کنید. حدود چهار لیوان آرد به احتمال قوی برای این تارت کافیست. اگر کم بود اضافه کنید.
3. کره را به همراه پودر شکر و وانیل آنقدر بزنید تا شبیه کرم شود. به آن یکی بعد از جذب دیگری تخم مرغ را اضافه کنید.
4. به هم زدن ادامه دهید تا موادتان صاف و یکدست شود. دارچین و بکینگ پودر و دو لیوان آرد را یکبار دیگر از الک رد کرده در چند مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کرده ورز دهید. وقتی دیگر خمیر به دست نچسبید ریختن آرد را متوقف کنید.

۵. بگذارید خمیر کمی استراحت کند.

6. چهار سیب را پوست گرفته خرد کنید و به همراه شکر و کمی گلاب روی حرارت قرار دهید تا آبش کشیده شود دقت کنید نسوزد یا ته نگیرد. اواخر پخت دارچین را افزوده از روی حرارت بردارید تا خنک شود.

۷. قالب تارت را چرب و آرد پاشی کرده دو سوم خمیر را رویش پهن کنید. یکنواختی خمیر روی دیواره ها و کف قالب یکدست باشد.
۸. مواد میانی آماده شده را روی خمیر پهن کرده رویش گروی خرد شده بپاشید.
۹. نیمه دوم خمیر را بوسیله وردنه باز کرده روی سیب ها قرار دهید. بوسیله چاقو حاشیه اضافه خمیر را که بیرون زده بریده با انگشت کمی فشار دهید تا خمیر زیر و رو در حاشیه فیکس شود. سیب های سرخ را روی خمیر همانند تصویر چیده ظرف تارت را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۸۰ به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد.

10. روی تزئین تارت میتوانید شربت غلیظ گلاب یا مارمالاد سیب مالیده در یخچال قرار دهید تا سرد شده برای سرو آماده شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج