رویای خوشمزه ای به نام «کونفه»
می توان به آن باقلوای ثانویه گفت. طرفداران زیادی در اکثر کشورهای خاورمیانه دارد و در مدل های مختلف تهیه میشود. در ایران هم مدل رولی آن عرضه میشود اما تفاوت در رشته های باریک و سوزنی شکلی است که در تهیه این شیرینی لذیذ مصرف میشود.
- ۲۵۰ گرم کره
- ۱ قاشق غذا خوری شیره انگور
- ۲۰۰ گرم رشته کادایف
- ۳۰۰ گرم پنیر رشته ای و یا هر پنیری که شور نباشد و بعد از پخت کش بیاید
- مواد لازم شربت
- ۳ لیوان آب
- چند قطره آبلیموی تازه
- ۴ لیوان شکر
- گلاب اندکی
- برای تزئین روی کادایف
- بستنی وانیلی یا سرشیر
- پودر پسته

۱. اول از همه سراغ تهیه شربت بروید. شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. چند دقیقه قبل از خاموش کردن زیر ظرف به آن گلاب و آبلیمو را اضافه کنید. ظرف را کنار بگذارید تا شربت سرد شود.
2. کره را روی حرارت گرم کنید ولی مراقب باشید نسوزد. ظرف را از روی حرارت برداشته به آن شیره انگور را اضافه کرده خوب مخلوط کنید.
۵. ظرف را در فر از قب گرم شده با درجه حرارت ۲۲۰ درجه قرار دهید تا سطح کادایف کاملا طلایی شود.
نکته: رشته های کادایف دو نوع هستند برشته شده خام، اینجا منظور ما مدل خامش هست که در فروشگاه ها موجود می باشد.
نظر کاربران
خوشمزه فقط مواظب انگشتاتون باشید . از راهنمایی سر آشپز که انواع اونو توضیح دادن تشکر . باقلوا همه
جوره طرفدار داره . اگه در این قسمت بمونم آشپزخونه شما حتمی باید بازسازی بشه . . . عالی بود. معذرت میشه تا وقتی هستم ایمیل و ناممو نگه دارید ممنون راستش مدام باید زبانو عوض کنم خسته کننده است بازم ببخشید .