چیز کیک در دو نوع پخته و یخچالی تهیه میشود. نوع یخچالی خودش انواع مختلف دارد. با ژله و میوه یا با طعم های مختلف، امروز نوع بیسکویتی آن را با شما به اشتراک قرار می دهیم.
وبسایت کافه ترک: چیز کیک در دو نوع پخته و یخچالی تهیه میشود. نوع یخچالی خودش انواع مختلف دارد. با ژله و میوه یا با طعم های مختلف، امروز نوع بیسکویتی آن را با شما به اشتراک قرار می دهیم.
مواد لازم پایه کیک:
یک و نیم بسته بیسکویت
۱۰۰ گرم کره
۱ قاشق غذا خوری شکر قهوه ای
مواد لازم میانی
۵۰۰ گرم خامه
۱۳۵ گرم شکر
۲۵۰ گرم پنیر لبنه
۱ قاشق غذاخوری آب لیمو
۱ بسته وانیل شکری
یک و نیم لیوان بیسکویت شکلاتی خرد شده
یک و نیم لیوان فندق خرد شده
مواد لازم رویه کیک:
خامه فرم گرفته
شکلات خرد شده
طرز تهیه:
۱. بیسکویت را همراه شکر قهوه ای در غذاساز ریخته کاملا پودر کنید.
۲. به آن کره ذوب شده را افزوده سی ثانیه دیگر با دور تند مخلوط کنید. سپس در قالب های یک نفره تقسیم کرده بوسیله پشت قاشق رویش را کاملا صاف کرده فشار دهید تا پرس شود. قالب ها را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
3. خامه را بوسیله همزن برقی آنقدر بزنید تا سفت و غلیط شود. (همیشه از خامه قنادی در تهیه کیک و شیرینی استفاده کنید مگر اینکه در طرز تهیه از خامه صبحانه مصرف شود قید گردد)
4. در ظرفی جداگانه پنیر لبنه، پودر شکر، آب لیمو و وانیل را با همزن بمدت پنج دقیقه مخلوط کنید.
5. پنیر را به خامه اضافه کرده خوب هم بزنید.
6. به آن بیسکویت خرد شده و فندق را افزوده بعد از مخلوط کردن تمام مواد، بوسیله قاشق و یا قیف بدون ماسوره در قالب های یک نفره که کف آن را از بیسکویت فرش کرده بودید با این مواد خوشمزه پر کنید. بعد از یک شب در یخچال ماندن کیک های شما آماده است. رویش را با خامه شکوفه زده شکلات بپاشید و همراه خانواده به شادی صرف کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر