خوراک گوشت و بادام با ظاهری هوس انگیز و عطری دلبرانه!
به نوعی شبیه واویشکای است که در گیلان طبخ میشود. البته گیلانی ها به این خوراک سیر و خامه و سقز، بادام اضافه نمیکنند. امتحان هر دو خوراک خالی از لطف نیست. پس پیش به سوی طعم های جدید.
مواد لازم:
- ۱۵۰ گرم بادام
- ۷۵۰ گرم گوشت گاو
- یک و نیم لیوان آب
- ۲ عدد پیاز
- ۵ حبه سیر
- ۱ استکان روغن زیتون
- ۲ عدد گوجه فرنگی
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۱ عدد سقز (همان عصاره درخت سقز که به نام آدامس طبیعی در عطاری ها به فروش می رسد)
- ۲ قاشق مربا خوری دارچین
- یک سوم استکان خامه
- نمک
۱. بادام را در آب گرم قرار دهید تا پوستش نرم شود. پوست بادام را در آورده در تابه بدون آنکه روغن اضافه کنید تفت دهید تا رنگش خیلی خفیف طلایی شود.
2. گوشت را به شکل مکعب های کوچک بریده همراه آب در دیگ ریخته تا زمانی که آبش خشک شود بپزید.
۳. پیاز و سیر را رنده کرده همراه روغن زیتون سرخ کنید. روی پیاز و سیر سرخ شده گوشت پخته، گوجه رنده شده، رب، سقز له شده، و نمک را اضافه کرده چند دقیقه دیگر به سرخ کردن ادامه دهید.
نکته : از سقز در فرنی هم استفاده میشود. وقتی سقز را در آب حل میکنید بوی خیلی خوبی می دهد.
ارسال نظر