غذای بین المللی ایتالیا؛ مرغ ایتالیایی
در این مطلب یک غذای بین الملل خوشمزه از کشور ایتالیا رو معرفی می کنیم: مرغ ایتالیایی.
- یک فنجان پنیر رنده شده پارمیسان
- ۲ قاشق غذاخوری پونه خشک
- ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده تازه و یا ۱ قاشق چای خوری جعفری خشک
- ۱/۲ قاشق چای خوری پودر سیر
- ۱/۴ قاشق چای خوری فلفل
- ۳ قاشق غذاخوری مارگارین آب شده
- ۴ عدد سینه مرغ نصفه بدون پوست
1. در ظرفی مناسب ۵ مورد اول مواد غذایی لازم رو با هم ترکیب می کنیم . سپس تکه های مرغ رو با مخلوط ادویه و مارگارین آب شده ترکیب می کنیم .
2. تکه های مرغ و چاشنی مخلوط رو در یک ظرف روغن بریزید و مابقی مخلوط و مارگارین آب شده رو نیز اضافه کرده سپس در دمای ۴۲۵ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر گذاشته .
خواص مواد غذایی اصلی:
مرغ سرشار از پروتئین است و ۱۲۰ گرم آن حدود ۷۰ درصد نیاز بدن به پروتئین رو تامین می کند . در سالمندان برای پیشگیری از کاهش تراکم استخوان پروتئین مرغ بسیار مفید هست و باید در حد تعادل استفاده شود زیرا در رژیم های غذایی پرپروتئین سبب تشدید پوکی استخوان می شود . مرغ منبع بسیار خوبی از ویتامین B۳ می باشد . این ویتامین ضد سرطان بوده .
ارسال نظر