آلاسکا زردآلو و زنجبیل، بدون بستنی!
در طرز تهیه آلاسکا زردآلو و زنجبیل, از هیچ نوع بستنی استفاده نشده, بلکه شامل مخلوطی از زردآلو و سیب پخته شده در آب پرتقال است که با لایه ای زیبا از مرنگ پوشیده شده است.
مواد لازم:
- کیک زنجبیلی به ضخامت ۲ سانتیمتر : ۲ قطعه
- سیب : ۱ عدد
- شربت یا عصاره زنجبیل : ۲ قاشق غذاخوری
- برگه زردآلو , خرد شده : ۶ تکه
- آب پرتقال : ۴ قاشق غذاخوری
- بادام پرک : ۱۵ گرم
- سفیده تخم مرغ کوچک : ۲ عدد
- شکر دانه ریز : ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱ . هر قطعه کیک زنجبیلی را جداگانه داخل ظروف نسوز مخصوص فر بگذارید .
۲ . سیب را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید , دانه آن را خارج نموده و به ابعاد کوچک تر خرد نمایید . سپس آن را داخل یک قابلمه بریزید . زردآلوهای خرد شده , آب پرتقال یا آب را اضافه نمایید و ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید تا نرم شوند .
۳. بادام ها را به مخلوط میوه اضافه نمایید . سپس مخلوط آماده شده را به نسبت مساوی روی قطعه های کیک درون ظروف بریزید تا به شکل کپه , بالا بیاید .
۴ . سفیده تخم مرغ ها را آنقدر بزنید تا کاملا سفت شوند و در صورت برگرداندن ظرف , از آن نریزد . سپس به تدریج شکر به آن بیافزایید و قبل از افزودن شکر بیشتر , مطمئن شوید که سفیده تخم مرغ ها , سفت شده باشند .
۵ . مرنگ را با اسفاده از قیف یا به وسیله قاشق روی کیک و میوه ها بریزید , طوری که روی هر دوی آن ها را بپوشانید .
۶ . مواد را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی شوند . آلاسکا را داغ سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
قبل از اضافه نمودن مرنگ می توانید بستنی وانیلی , قهوه و یا شکلات را بر روی میوه ها قرار دهید , سپس مرنگ را روی کیک بریزید . توجه داشته باشید که این کار باید در لحظه آخر انجام شود و بالافاصله بعد از خارج نمودن از فر , خورده شود .
ارسال نظر