۳۷۷۹۶۲
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

فیلم: طعم جدید بال مرغ با سُس عسل

اکثرا بال های مرغ را یا کباب می کنیم و یا سوخاری. اما در این ویدئو بال ها را سرخ کرده سپس در سسی که با عسل درست کرده ایم می غلتانیم. پیشنهاد می کنیم این طعم جدید را امتحان کنید.

برترین ها: اکثرا بال های مرغ را یا کباب می کنیم و یا سوخاری. اما در این ویدئو بال ها را سرخ کرده سپس در سسی که با عسل درست کرده ایم می غلتانیم. پیشنهاد می کنیم این طعم جدید را امتحان کنید.

در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
بال مرغ با سس سیر و عسل
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج