آشپزی آسان با میگو و قارچ در خمیر فیلو
میگو و قارچ در خمیر فیلو را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترکیب نوعی غذای حاضری هم محسوب می شود.
- خمیر فیلو به تعداد لازم
- كرهی آبكرده 125 گرم
- پرك بادام یك چهارم پیمانه
- میگوی درشت 36 عدد
- آب دوسوم پیمانه (160 میلیلیتر)
- برگ بو چند عدد
- دانهی فلفل سیاه 3 عدد
- كره 15 گرم
- قارچ خردكرده 100 گرم
- آرد 2 قاشق سوپخوری
- شیر یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
- پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری
- خامهی ساده یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
۱. خمیر فیلو را به قطعات ۲۰ سانتیمتری ببرید تا ۱۶ عدد خمیر مربع شكل داشته باشید.
۲. آنگاه هر دو ورق را پس از مالیدن كره، روی هم قرار دهید و در وسط آنها ۲ قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید.
۳. سپس دو طرف خمیر را روی مواد میانی تا كنید. بعد آن را رول كنید. به همین ترتیب ۸ بسته از خمیر و مواد میانی فراهم آورید.
۴. حالا آنها را روی سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید، بادام بپاشید و در فر گرمشده، با دمای ۱۹۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه روی خمیر طلائیرنگ شود، بپزید.
روش تهیهی مواد میانی
۱. میگو، آب، برگ بو و دانهی فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و میگو بپزد. كره را در تابهای بریزید و روی اجاق آب كنید.
۲. آنگاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید. حالا شیر را درون تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط بجوشد و كاملاً غلیظ شود.
۳. اكنون آن را از روی اجاق بردارید. پیازچه، خامه و میگو را بیفزائید و مخلوط كنید و پس از خنك شدن مصرف نمائید.
ارسال نظر