۳۷۷۱۹۶
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

آشپزی آسان با میگو و قارچ در خمیر فیلو

میگو و قارچ در خمیر فیلو را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترکیب نوعی غذای حاضری هم محسوب می شود.

وب‌سایت شور و شیرین: میگو و قارچ در خمیر فیلو را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترکیب نوعی غذای حاضری هم محسوب می شود.
مواد مورد نیاز:

  • خمیر فیلو به تعداد لازم
  • كره‌ی آبكرده 125 گرم
  • پرك بادام یك‌ چهارم پیمانه
  • میگوی درشت 36 عدد
  • آب دوسوم پیمانه (160 میلی‌لیتر)
  • برگ بو چند عدد
  • دانه‌ی فلفل سیاه 3 عدد
  • كره 15 گرم
  • قارچ خردكرده 100 گرم
  • آرد 2 قاشق سوپخوری
  • شیر یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)
  • پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری
  • خامه‌ی ساده یك‌چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)

آشپزی آسان با میگو و قارچ در خمیر فیلو
طرز تهیه:

۱. خمیر فیلو را به قطعات ۲۰ سانتیمتری ببرید تا ۱۶ عدد خمیر مربع شكل داشته باشید.

۲. آنگاه هر دو ورق را پس از مالیدن كره، روی هم قرار دهید و در وسط آنها ۲ قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید.

۳. سپس دو طرف خمیر را روی مواد میانی تا كنید. بعد آن را رول كنید. به همین ترتیب ۸ بسته از خمیر و مواد میانی فراهم آورید.

۴. حالا آنها را روی سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید، بادام بپاشید و در فر گرم‌شده، با دمای ۱۹۰ درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه روی خمیر طلائی‌رنگ شود، بپزید.

روش تهیه‌ی مواد میانی

۱. میگو، ‌آب، برگ بو و دانه‌ی فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و میگو بپزد. كره را در تابه‌ای بریزید و روی اجاق آب كنید.

۲. آنگاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید. حالا شیر را درون تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط بجوشد و كاملاً غلیظ شود.

۳. اكنون آن را از روی اجاق بردارید. پیازچه، خامه و میگو را بیفزائید و مخلوط كنید و پس از خنك شدن مصرف نمائید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج