آشپزی آسان با میگو و قارچ در خمیر فیلو
میگو و قارچ در خمیر فیلو را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترکیب نوعی غذای حاضری هم محسوب می شود.
وبسایت شور و شیرین: میگو و قارچ در خمیر فیلو را تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این ترکیب نوعی غذای حاضری هم محسوب می شود.
مواد مورد نیاز:
- خمیر فیلو به تعداد لازم
- كرهی آبكرده 125 گرم
- پرك بادام یك چهارم پیمانه
- میگوی درشت 36 عدد
- آب دوسوم پیمانه (160 میلیلیتر)
- برگ بو چند عدد
- دانهی فلفل سیاه 3 عدد
- كره 15 گرم
- قارچ خردكرده 100 گرم
- آرد 2 قاشق سوپخوری
- شیر یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
- پیازچه خردكرده 2 قاشق سوپخوری
- خامهی ساده یكچهارم پیمانه (60 میلیلیتر)
طرز تهیه:
۱. خمیر فیلو را به قطعات ۲۰ سانتیمتری ببرید تا ۱۶ عدد خمیر مربع شكل داشته باشید.
۲. آنگاه هر دو ورق را پس از مالیدن كره، روی هم قرار دهید و در وسط آنها ۲ قاشق سوپخوری از مواد میانی بگذارید.
۳. سپس دو طرف خمیر را روی مواد میانی تا كنید. بعد آن را رول كنید. به همین ترتیب ۸ بسته از خمیر و مواد میانی فراهم آورید.
۴. حالا آنها را روی سینی چربكرده بچینید، رویشان كره بمالید، بادام بپاشید و در فر گرمشده، با دمای ۱۹۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی كه روی خمیر طلائیرنگ شود، بپزید.
روش تهیهی مواد میانی
۱. میگو، آب، برگ بو و دانهی فلفل را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد و میگو بپزد. كره را در تابهای بریزید و روی اجاق آب كنید.
۲. آنگاه قارچ را بیفزائید و تفت دهید. سپس آرد را اضافه كنید و تفت دهید. حالا شیر را درون تابه بریزید و پیوسته هم بزنید تا مخلوط بجوشد و كاملاً غلیظ شود.
۳. اكنون آن را از روی اجاق بردارید. پیازچه، خامه و میگو را بیفزائید و مخلوط كنید و پس از خنك شدن مصرف نمائید.
پ
ارسال نظر