اسنکی که با پنیر کهنه درست می شود!
خردل, مزه ی پنیر کهنه را شدت بیشتری می بخشد و این اسنک پنیر و خردل را به سرحد خوشمزگی می رساند.
مواد لازم:
- کره : ۵ قاشق غذاخوری
- آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
- بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
- نمک : به میزان لازم
- پنیر کهنه , رنده شده : ۱۲۵ گرم
- پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری
- شیر : ۱۵۰ میلی لیتر
- فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه:
۱ . کف یک سینی شیرینی پزی را با کمی کره چرب نمایید .
۲ . آرد , بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه الک نمایید . کره را با نوک انگشت با آرد را ورز دهید تا شکل خرده های نان بگیرد .
۳. با پنیر رنده شده , پودر خردل و مقدار کافی شیر را از مخلوط حاضر یک خمیر نرم درست نمایید .
۴. بر روی سطحی آرد پاشیده شده خمیر را کمی ورز دهید سپس آن را با کف دست صاف نمایید و به صورت دایره ای به قطر ۲/۵ سانتیمتر درآورید .
۵. با یک چاقو خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم نمایید . بر روی هر کدام با قلم موی مخصوص آشپزخانه شیر بمالید و کمی فلفل بپاشید .
۶ . برش های خمیر را روی سینی بگذارید و آن ها را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد یا ۴۲۵ درجه فارنهایت و یا درجه ۷ فرهای گازی به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید تا طلایی و برشته شود .
۷ . نان ها را به سینی مشبک فلزی منتقل نمایید تا خنک شوند . وقتی که هنوز گرم هستند , آن ها را سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
نان اسکن باید در همان روزی که پخته می شود, خورده شود زیرا به سرعت خشک می شود. هنگام سرو نمودن آن ها را از وسط باز نموده و داخل آن ها را کره بمالید.
ارسال نظر