پخت نان، سرشار از طعم پنیر و پیازچه!
این دستور یک نوع پخت سریع نان سرشار از طعم پنیر است. برای آن که از نان پنیر و پیازچه بیشترین لذت را ببرید بلافاصله پس از آن که از فر خارج نمودید و سرد شد, میل نمایید.
مواد لازم:
- کره جهت چرب نمودن : مقداری
- آرد بکینگ پودردار : ۲۲۵ گرم
- نمک : ۱ قاشق چای خوری
- پودر خردل : ۱ قاشق چای خوری
- پنیر کهنه , رنده شده : ۱۰۰ گرم
- پیاز کوهی یا دم پیازچه تازه , خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
- تخم مرغ , زده شده : ۱ عدد
- کره , آب شده : ۲ قاشق غذاخوری
- شیر : ۱۵۰ میلی لیتر
طرز تهیه:
۱. یک قالب کیک چهارگوش ۲۳ سانتیمتری را با کمی کره چرب نمایید و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید .
۲ . آرد, بکینگ پودر, نمک و پودر خردل را داخل یک کاسه بزرگ الک نمایید .
۳ . ۳ قاشق غذاخوری پنیر رنده شده را نگه دارید و باقی آ« را به همراه پیازچه درون مخلوط آؤد بریزید .
۴ . تخم مرغ زده شده, کره آب شده و شیر را به سایر مواد خشک بیافزایید و کاملا مخلوط نمایید .
۵ . مخلوط به دست آمده را به قالب کیک منتقل نمایید و روی آن را با تیغه ی چاقو صاف نموده و باقی پنیر رنده شده را روی آن بریزید .
۶ . نان را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۵ فرهای گازی به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید .
۷ . بگذارید نان کمی در قالب بماند تا سرد شود. سپس آن را از قالب روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد شود .
توصیه سرآشپز:
در این نان شما می توانید از گیاهان معطر دیگری مثل آویشن, رزماری و ریحان بازل نیز استفاده نمایید .
ارسال نظر