طرز تهیه مرغ فلفلی با سالسای آواکادو
مرغ فلفلی با سالسای آواکادو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. آواکادو که بافتی کره ای دارد، سالسا را خوشمزه می کند، و طعم تند مرغ فلفلی را متعادل می کند.
مواد لازم:
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- فلفل قرمز ۱/۴ قاشق چای خوری
- فیله مرغ ۴ تکه
- روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز قرمز ۱ عدد متوسط
- آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
- آواکادو ۱ عدد
طرز تهیه:
1- در کاسه ای ۱ قاشق غذاخوری نمک، یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه و فلفل قرمز را با هم ترکیب کنید. ترکیب را روی فیله های مرغ بمالید.
- در ماهیتابه ای بزرگ، روی حرارت متوسط روغن زیتون را گرم کنید و مرغ را برای ۸ تا ۱۰ دقیقه، تا قهوه ای رنگ و مغز پخت شود، بپزید.
3- در این میان، در کاسه ای متوسط، پیاز را با آب لیمو ترکیب کنید و کنار بگذارید. قبل از سرو، آواکادو را به آن ها اضافه کنید و به آن ها نمک و فلفل بزنید.
4- مرغ را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با سالسای آواکادو میل کنید.
نکاتی:
1 - از ۴ تکه فیله ی مرغ هر کدام به وزن بین ۱۷۰ تا ۲۲۰ گرم استفاده کنید.
2 - پیاز را ریز خرد کنید.
3 - پوست و هسته ی آواکادو را جدا کنید و گوشت آن را خرد کنید.
ارسال نظر