ماکارونی با پنیر
دل آدم برای این «ماکارونی» ضعف می رود
یکی از روش های پخت ماکارونی ترکیب آن با پنیر است که ماکارونی را خوش طعم تر و خوش خوراک تر می کند.
- ۲۰۰ گرم پنه (ماکارونی) لوله ای (حدود ۲ پیمانه)
- ۳ پیمانه پنیر چدار
- سس آلفردو
- شیر
- نمک
- فلفل
2. ماکارونی ها را بپزید. پس از آن که ماکارونی ها پخته شد نصف آن را داخل ظرف مانند شکل زیر بریزید. نیازی نیست که داخل ظرف را چرب کنید.
3. اکنون می خواهیم سس را آماده کنیم. یک شیشه سس آلفردو را داخل قابلمه یا تاوه بریزید.
7. نصف پنیر چدار رنده شده را روی مواد ماکارونی و سس بریزید و هم بزنید.
8. سپس باقی ماکارونی، سس و پنیر را روی آن بریزید و خیلی آرام هم بزنید.
9. در انتها روی آن مقداری پنیر چدار رنده شده بریزید تا کاملا روی غذا را بپوشاند.
11. روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت نیم ساعت داخل فر قرار دهید تا بپزد. بعد از نیم ساعت فویل را بردارید و بگذارید ۱۵ دقیقه دیگر در فر بپزد.
12. اکنون ماکارونی آماده است می توانید سرو کنید. این غذا برای ۶ الی ۸ نفر کافی است.
ارسال نظر