پنه فلورنتین
جعفری را در روغن زیتون تفت داده تا مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد. خامه، شیر و پنیر رندهشده را به آن میافزاییم، سپس پنه، فلفل و نمك را اضافه كرده و پس از كشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزیین میكنیم.
مجله آشپ زی ایده آل :
مواد لازم:
- روغن زیتون: 20 گرم
- جعفری خردشده: 20 گرم
- خامه: 40 گرم
- شیر: 20 گرم
- پنیر رندهشده: 10 گرم
- جعفری تازه: 20 گرم
- پنیر پارمزان: به میزان لازم
- نمك و فلفل: به میزان لازم
روش تهیه:
جعفری را در روغن زیتون تفت داده تا مقداری از حجم آب خود را از دست بدهد. خامه، شیر و پنیر رندهشده را به آن میافزاییم، سپس پنه، فلفل و نمك را اضافه كرده و پس از كشیدن پاستا در بشقاب با جعفری تازه و پنیر پارمزان تزیین میكنیم.
پاستا با سبزیجات معطر
سس آلفردو ترکیبی از شیر، خامه و پنیر رنده شده است که سسی کرمشکل و رقیق را تشکیل میدهد که پرطرفدارترین سس غذاهای ایتالیایی در ایران است. ترکیب این سس خوشرنگ و خوش طعم با سبزیجات معطری مانند جعفری، ریحان، نعناع، پونه و اسفناج یک غذای فوقالعاده چشمنواز و لذیذ را در اختیار شما میگذارد. همچنین استفاده از سیر تازه و روغن زیتون تصفیه نشده در این ترکیب غذایی، عطر و طعمی متفاوت را ایجاد میکند.
ارسال نظر