۳۷۲۴۱
۵۰۰۹
۵۰۰۹
پ

چیكن آلفردو، یك پاستای خاص

برای تهیه و طبخ این پاستا ابتدا پنه را آبكش كرده، سپس شیر، خامه و پنیر پارمزان را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا با هم تركیب شوند، پس از اندكی حرارت دیدن، قارچ برش خرده را به مواد افزوده، مرغی را كه به صورت جداگانه گریل كرده‌ایم را نیز اضافه كرده، غذا را تست می‌كنیم.


چیكن آلفردو، یك پاستای خاص

مجله آشپزی ایده آل :

چیكن آلفردو، یك پاستای خاص

مواد لازم:
  • خامه: 40 گرم
  • شیر: 20 گرم
  • پنیر كیبی: یک عدد
  • پنیر پارمزان: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
یك پاستای خاص و همه‌پسند؛ برای تهیه و طبخ این پاستا ابتدا پنه را آبكش كرده، سپس شیر، خامه و پنیر پارمزان را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا با هم تركیب شوند، پس از اندكی حرارت دیدن، قارچ برش خرده را به مواد افزوده، مرغی را كه به صورت جداگانه گریل كرده‌ایم را نیز اضافه كرده، غذا را تست می‌كنیم و بنابر ذائقه نمك و فلفل را می‌افزاییم. پنه آبكش شده را در تابه ریخته و اجازه می‌دهیم روی حرارت ملایم جا بیفتد. این پاستا همراه با پنیر پارمزان میل می‌شود.

فوت و فن آشپزی:

حتی‌الامکان سعی شود برای پختن پنه در آب جوش از مقدار مختصری روغن مایع و نمک استفاده شود تا هم ماندگاری پیدا کند و هم دانه‌های پنه به یکدیگر نچسبد.

روش تهیه مرغ گریل:

سینه یا فیله مرغ را برش داده و از هم باز كنید و در سسی مركب از سس خردل، دانه فلفل سیاه، بریده‌های لیموی تازه،‌ پودر پیاز و جوز هندی بخوابانید تا طعم‌دار شود، حداقل زمان قرار گرفتن مرغ در این سس ۵ ساعت است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج