چیكن آلفردو، یك پاستای خاص
برای تهیه و طبخ این پاستا ابتدا پنه را آبكش كرده، سپس شیر، خامه و پنیر پارمزان را روی حرارت مستقیم قرار دهید تا با هم تركیب شوند، پس از اندكی حرارت دیدن، قارچ برش خرده را به مواد افزوده، مرغی را كه به صورت جداگانه گریل كردهایم را نیز اضافه كرده، غذا را تست میكنیم.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- خامه: 40 گرم
- شیر: 20 گرم
- پنیر كیبی: یک عدد
- پنیر پارمزان: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
فوت و فن آشپزی:
حتیالامکان سعی شود برای پختن پنه در آب جوش از مقدار مختصری روغن مایع و نمک استفاده شود تا هم ماندگاری پیدا کند و هم دانههای پنه به یکدیگر نچسبد.
روش تهیه مرغ گریل:
سینه یا فیله مرغ را برش داده و از هم باز كنید و در سسی مركب از سس خردل، دانه فلفل سیاه، بریدههای لیموی تازه، پودر پیاز و جوز هندی بخوابانید تا طعمدار شود، حداقل زمان قرار گرفتن مرغ در این سس ۵ ساعت است.
ارسال نظر