پیش غذای دریایی؛ کوکتل میگو
امروز طرز تهیه کوکتل میگو را برایتان آموزش داده ایم. این پیش غذا دارای میگو و تخم مرغِ پر خاصیت است. پس از تزیین حس می کنید که یه ظرف با دسر بستنی دارید!
مواد لازم:
- سركه كمی
- میگو نیم كیلوگرم
- مغز كاهو یك عدد
- تخم مرغ پخته 2 عدد
- سس مایونز نصف پیمانه
- خامه 150 میلیلیتر
- سس گوجهفرنگی 2 قاشق چایخوری
- نمك و فلفل به میزان لازم
- لیموترش بهمقدار لازم
۱- ابتدا قابلمهی مناسبی را تا نیمه آب بریزید، قدری نمك و ۲ قاشق سوپخوری سركه به آن بیفزائید و روی اجاق بگذارید تا به جوش آید.
۲- در این هنگام میگوها را اضافه كنید و در حدود ۲ دقیقه بجوشانید. سپس در آبكش بریزید.
۳- كاهو را خرد كنید و تخم مرغها را پوست بگیرید و حلقهای خرد نمائید.
۴- اینك در لیوان پایهبلندی، مقداری كاهو بریزید و روی آن چند عدد میگو قرار دهید.
۵- سپس قطعههای تخم مرغ را رویش بچینید. بعد از سس آماده بریزید و دوباره این كار را تكرار كنید.
۶- در نهایت، یك عدد میگو و حلقهای از لیموترش را در لبهی لیوان قرار دهید. و از سس باقیمانده بر روی كوكتل بریزید و آن را به عنوان پیشغذا میل نمائید.
۷- برای آماده كردن سس، ابتدا در ظرف مناسبی سس مایونز، خامه، نمك، فلفل، سس گوجهفرنگی و آب لیموترش را كاملاً مخلوط كنید.
۸- حالا سس، آمادهی مصرف میباشد.
ارسال نظر