طرز تهیه ساندویچ تست استیک با پیاز کاراملی
شاید برایتان جالب باشد که ساندویچ استیـــــک را با طعم پیاز کاراملی امتحان کنید. این دستور خاص یک وعده دلچسب و سرشار از پروتئــین است که در بسیاری از کشورها حتی به عنوان صبحانه مقـوی نیز ســرو می شود.
- نان تست 8 قطعه
- روغن زیتون 50 گرم
- راسته گوساله 4 برش
- گوجه 2 عدد
- پیاز 2 عدد
- سرکه 50 گرم
- آویشن خشک به میزان دلخواه
- سیر 1 حبه
- کاهو و گشنیز جهت سرو
طرز تهیه:
۱.گوشت را با بیفتک کوب یا با پشت کارد کمی بکوبید تا نــرم شود. آن را با نصف سـرکه، نمـک و فـلفل (بسته به ذائـقه)، کمی روغن زیتون، سیر له شده و آویشن مزه دار کنید.
۲. نان ها را داخل فر یا تـستر تست کنید. باید مراقب باشید که خیلی خشک نشوند..
۳. گوجه ها را اسلایس درشت زده و آنها را روی گــریل یا کباب پــز یا داخل فــر کباب کنید.
۴. برای تهیه پیـاز کارامــلی ابـتدا آنـها را خلالی برش زده و داخل تابه با کمی روغن تفـت دهید تا رنگ آن طــلایی شود. بعد به آن مابقی سرکـه را به همراه ۴-۵ قاشق آب، اضافه کنید و سرخ شدن پیاز را تا ۱۰ دقیقه دیگر ادامه دهــید تا آب و سرکــه بخار شود.
۵. گـــوشت را داخل تابـه چـــــدنی یا روی کباب پزگـریل کنید. (آبدار یا پخته بسته به ذائقه دارد)
۶. گوشت را با گوجه، نان، پیـاز کاراملی ، کـــاهو و گشـــنیز به صورت ساندویــچ درآورید.
ارسال نظر