تارتلت ماهی دودی؛ ماهی را به شکل تارت درست کنید
ماهی را میشود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم...
مواد لازم برای تهیهی خمیر
- آرد ۱۲۵ گرم
- نمك یكچهارم قاشق چایخوری
- كره ۷۵ گرم
- زردهی تخم مرغ ۱ عدد
- ماست به اندازهی كافی
مواد لازم برای مواد رویه
- ماهی دودی 200 گرم
- آبِلیموی تازه از نصف لیمو
- كره 25 گرم
- پیاز خردكرده 1 عدد
- قارچ 50 گرم
- تخم مرغ 2 عدد
- خامه 6 قاشق سوپخوری
- پنیر گودا 100 گرم
- جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
- ادویه به مقدار كافی
1. آرد را در ظرفی الك كنید و نمك را به آن بیفزائید.
3. زردهی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوك انگشتان مخلوط سازید.
5. توجه داشته باشید كه این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
6. اینك خمیر را به شكل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز كنید و در قالبهای كوچك تارت پهن كنید و با چنگال چند سوراخ در آنها ایجاد نمائید.
7. خمیر را در فر- كه با دمای 175 درجهی سانتیگراد گرم كردهاید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائیرنگ شود.
8. اكنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید كمی بپزد.
9. سپس تیغهای ماهی را جدا سازید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن كمی تفت دهید.
10. قارچ را خرد كنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
13. تخم مرغها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیهی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، جعفری و كمی ادویه به آن اضافه كنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.
14. سپس در فر(تاون) گرمشده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلتها طلائیرنگ شوند.
ارسال نظر