نان با مغز گیاهی و پنیر
نان ساچ هایی با عطر خوش پیازچه و پنیر
نان ساچ به طور سنتی از گیاهان معطر تهیه میشود. به جای اسفناج شما میتوانید تنها از پیازچه و پنیر خامه ای استفاده کنید.
مواد لازم جهت تهیه خمیر:
- ۵۰۰ گرم آرد گندم
- ۱ عدد تخم مرغ
- به اندازه کافی آب
- نمک
مواد لازم میانی:
- ۲۵۰ گرم اسفناج
- ۳ الی ۴ عدد پیازچه تازه
- ۴ ساقه آویشن
- ۱ لیوان پنیر لبنه
- نمک، فلفل سیاه
- ۵۰ گرم کره
۲. اسفناج را هم می توانید بخار پز کنید هم می توانید مستقیم جوف خمیر قرار دهید برای خام قرار دادن اول اسفناج را شسته بگذارید آبش برود سپس خرد کرده کمی نمک روی اسفناج بپاشید بگذارید چند دقیقه بماند سپس خوب فشار دهید تا آب تلخش برود. به آن پیازچه، آویشن خرد شده را اضافه کنید. پنیر لبنه و نمک، فلفل سیاه افزوده مواد را مخلوط کنید.
3. از خمیر چانه هایی کمی بزرگتر از گردوی درسته جدا کنید. روی سطح میز آرد پاشیده خمیر را بوسیله وردنه ۲۵ در۳۰ باز کنید. از مخلوط آماده شده روی نصف لواش مالیده دو سوی خمیر را هم آورده بوسیله چنگال حاشیه نان را کمی فشار دهید تا پرس شده در هنگام پخت باز نشود.
ارسال نظر