۳۷۱۳۹۵
۱ نظر
۵۰۲۳
۱ نظر
۵۰۲۳
پ

املت فرانسوی را با وسواس درست کنید

درست کردن املت فرانسوی بیشتر از اسکرامبل تخم مرغ وقت نمی گیرد اما شاید برای درست کردن آن نیاز به کمی تمرین داشته باشید. املت فرانسوی باید نرم و یک رنگ و بدون هیچ نشانه سوختگی در بیاید.

وب‌سایت بدونیم: درست کردن املت فرانسوی بیشتر از اسکرامبل تخم مرغ وقت نمی گیرد اما شاید برای درست کردن آن نیاز به کمی تمرین داشته باشید. املت فرانسوی باید نرم و یک رنگ و بدون هیچ نشانه سوختگی در بیاید.

مواد لازم:

  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل
  • کره
  • کمی پیازچه خرد شده

املت فرانسوی را با وسواس درست کنید
طرز تهیه:

برای این کار باید از هر دو دست خود کار بکشید. یعنی با یک دست تاوه را تکان بدهید و با دست دیگر تخم مرغ ها را در تاوه هم بزنید. درست وقتی که تخم مرغ ها شکل گرفتند باید آن را روی هم تا کنید و املت را که زرد یک رنگ شده است را به بشقاب منتقل کنید.
قسمت بیرونی املت باید مثل اسکرامبل پف کرده باشد و قسمت داخلی آن مثل فرنی نرم و کمی شل باشد. اگر می ترسید تخم مرغ ها وا برن ترستان بی دلیل است چون با هم زدن تخم مرغ ها هنگام پخت امکان وارفتنشان وجود ندارد. من خودم بعد از یاد گرفتن این روش دوست ندارم تخم مرغ را به هیچ روش دیگری جز این سرو کنم.
املت فرانسوی را با وسواس درست کنید
1. تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم بزنید. البته نه به اندازه که تخم مرغ ها کف کند.

2. تاوه را روی گاز گرم کنید. بعد از این که گرم شد کره را داخل آن بریزید. تاوه را تکان دهید تا کره به همه جای آن برسد. وقتی کره جلزولز کرد تخم مرغ ها را اضافه کنید.

3. با یک دست تاوه را به عقب و جلو تکان دهید تا تخم مرغ ها نچسبد. و با دست دیگر آن را به صورت دایره ای هم بزنید.
4. وقتی قسمت زیری تخم مرغ شروع به سفت شدن کرد و شبیه به اسکرامبل کمی مرطوب شد دیگر تاوه را تکان ندهید و کمی آن را کج کنید تا املت در یک طرف تاوه قرار بگیرد.
5. با استفاده از چنگال یک طرف املت را تا وسط آن تا کنید. طرف دیگر را هم تا وسط تا کنید.
6. سپس با دقت املت را از تاوه طوری به بشقاب منتقل کنید که قسمت تا شده در زیر قرار بگیرد و معلوم نشود.
7. هنگام سرو روی آن کمی پیازچه خرد شده بریزید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • maryam

    این املت عالیه، فقط یه جای دستور اشتباهه. باید به تخم مرغ ها، 2 قاشق غذاخوری شیر هم اضافه کنید و بعد بپزیدش. اینجوری املت فرانسویتون آماده میشه :) این مقدار هم هر کدوم برای یک نفر هست.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج