روزگار سپرى شده در كنار سوسیس
یكی از ویژگیهای تخممرغ علاوه بر اینكه به هر شكلی طبخ میشود؛ آن است كه با هر نوع ماده غذایی همراه است. لوبیا و تخممرغ، تخممرغ و اسفناج (نرگسی)، تخممرغ و ماهی تن، املت و ... بخشی از خوراكهای متنوعی هستند كه با تخممرغ همراه میشوند.
مله آشپزی ایده آ ل : یكی از ویژگیهای تخممرغ علاوه بر اینكه به هر شكلی طبخ میشود؛ آن است كه با هر نوع ماده غذایی همراه است. لوبیا و تخممرغ، تخممرغ و اسفناج (نرگسی)، تخممرغ و ماهی تن، املت و ... بخشی از خوراكهای متنوعی هستند كه با تخممرغ همراه میشوند. در این بین، یكی از دغدغههای فوری و خوشمزه كه خاطرخواه زیادی هم دارد، سوسیس و تخممرغ است اما همین غذا نیز با همه سادگی، نكاتی در خود دارد كه در صورت مراعات آنها نتیجه كار بهتر میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر:
- تخممرغ: 4 عدد
- سوسیس كوكتل: 4 عدد
- روغن: 6 قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱- سوسیسها را به ضخامت یك سانتیمتر حلقهحلقه كنید. روغن را در یك تابه ترجیحا تفلون روی شعله متوسط داغ كرده و یك طرف سوسیسها را در آن سرخ كنید.
۲- تخممرغها را در یك كاسه شكسته و هم بزنید تا یكدست شود، سپس كمی نمك و فلفل بپاشید.
۳- سوسیسها را برگردانده و شعله را كم كنید. پس از اینكه حلقههای سوسیس را به صورت یكنواخت در تابه پخش كردید، تخممرغ را روی آن بریزید. كمی صبر كنید تا لایه زیرین تخممرغ ببندد، سپس با قاشق چوبی، شكافهایی در آن ایجاد كنید تا سطح بالایی از طریق شكافها به كف تابه رسیده و ببندد. اگر از ظرف تفلون استفاده میكنید امكان برگرداندن سوسیس و تخممرغ وجود دارد، در غیر این صورت در تابه را نیمه باز بگذارید تا تخممرغ ببندد. كمی فلفل سیاه روی آن پاشیده و با ماست، فلفل سبز، سبزی خوردن، شور یا سالاد سرو كنید.
نکات:
۱ - مقدار تخممرغ و سوسیس را به سلیقه خودتان تغییر دهید.
۲ - به جای استفاده از اجاق، همه مواد را در یك ظرف نسوز چرب شده ریخته و ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا پخته شود.
۳ - استفاده از سبزی معطر ساطوری شده یا فلفل سبز حلقهحلقه در غذا به سلیقه شماست.
۴ - هرگز از سوسیس پنیری استفاده نكنید، چون زمانهای پخت را به واسطه پنیر به هم میریزد.
۵ - پس از آماده شدن، میتوانید كمی پنیر موتزارلای رنده شده و آویشن روی سوسیس و تخممرغ بپاشید.
انواع سوسیس كه به شما پیشنهاد میشود عبارتند از:
سوسیس كوكتل حداقل ۵۵درصد گوشت
(توجه كنید در بعضی محصولات درصد درج شده روی محصول مقدار پروتئین را نشان میدهد كه شامل سویا هم میشود، پس دقت كنید نوشته شده باشد ۵۵درصد گوشت)
سوسیس كوكتل ژاپنی كه سوسیسهای بسیار ریز و كوچكی هستند.
فرانكفورتر ۷۰درصد گوشت به بالا
سوسیس بلغاری ۵۰درصد گوشت به بالا
كوكتل دودی ۵۵درصد گوشت به بالا
كراكف ۵۰درصد به بالا كه پنیر هم دارد.
كارخانههایی كه مصرف محصولاتشان توصیه میشود:
- آندره
- گوشتیران
- سولیكو
- آرمن
- خوراك آفرین كامپوره
- بعضی از سوسیسها این قابلیت را دارند كه پخته شوند، مثل فرانكفورتر و بلغاری
- برای پختن آنها بهتر است روكش آن را كنده و حداقل ۵دقیقه بخارپز شود.
- روغن سوسیس را پس از سرخ كردن بگیرید.
- در سوسیس شكافهایی ایجاد كنید تا كاملا پخته شود.
- سوسیسهایی كه پس از پخت خیلی حجیم میشوند، درصد گوشتشان كمتر از آن است كه روی آن درج شده است.
- سوسیس سرخ شده مانده را دور بریزید و مصرف نكنید.
- سوسیس را ترجیحا در یخچال نگه دارید، نه فریزر، پس به اندازهای كه لازم دارید بخورید تا لیز نشود.
- سوسیس بدون روكش را به سرعت مصرف كنید.
ارسال نظر