ماهی را برای تمیزکاری در فویل بپزید
روش پخت ماهی در فویل هم عطر و بوی خوبی به ماهی می دهد و هم آن را ترد و ورقه ورقه می کند. با این روش می توانید ماهی را بدون هیچ نقصی بپزید و برای تمیز کردن ظروف هم هیچ سختی به خود ندهید.
مواد مورد نیاز:
- فیله ماهی (ماهی سالمون یا ماهی کاد)
- ماریناد ماهی آماده یا خانگی (روغن زیتون، مقداری سس سویا، سبزیجات معطر تازه، پیاز سبز و سیر)
- فویل آلومینیومی
طرز تهیه:
1. در داخل ظرفی ماریناد را آماده کنید. فویل را روی سینی فر قرار دهید. ماهی را روی فویل قرار دهید و با قاشق سس را روی آن بریزید.
2. هر چهار طرف فویل را محکم به هم وصل کنید تا کاملا روی ماهی با فویل پوشانیده شود.
3. برای ماهی کاد کمی برگ ریحان به آن اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد. همچنین می توانید به جای روغن زیتون و سبزیجات معطر سس پستو به آن اضافه کنید.
4. در بستن فویل حتما دقت کنید که هیچ جای درزی باز نماند چون هم ماهی بهتر پخته می شود و هم فر کثیف نمی شود.
5. اگرمی خواهید ماهی را بپزید آن را داخل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید. پختن ماهی به طور میانگین ۱۵ الی ۲۰ دقیقه طول می کشد. البته بستگی به اندازه و مقدار ماهی دارد.
6. اگر می خواهید روی باربیکیو آن را بپزید فویل را روی باربیکیو با حرارت متوسط قرار دهید. نیازی به حرکت دادن آن روی باربیکیو ندارید. فقط کافی است با آرامش تمام کنار بنشینید. در مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه ماهی کاملا می پزد.
نظر کاربران
یه سوال: مگه آلومینیوم باعث افزایش ریسک ابتلا به آلزایمر نمیشه؟؟؟
پس چرا استفاده ازش این قدر فراوانه؟؟؟؟
پاسخ ها
واقعا؟نمیدونستم