پودینگ توت فرنگى
تخممرغ زده شده، شیر و كره ذوب و خنك شده را اضافه كرده و همگی را آرام مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.
مجله آشپزی ایده آل :
مواد لازم:
- توتفرنگی: 500 گرم
- زردآلو یا آلوی بدون هسته: 200 گرم
- شكر آسیاب شده: 100 گرم
- آب لیموترش: به میزان لازم
- آرد: 250 گرم
- شكر: 75 گرم
- بیكینگپودر: 2 قاشق چایخوری
- تخممرغ: یك عدد، زده شده
- شیر پرچرب: 150 میلیلیتر
- كره: 75 گرم، ذوب شده و خنك شده
- خامه برای تزیین
۱ - ظرف موردنظر را چرب كنید.
۲ - در ظرف دیگری توتفرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شكر آسیاب شده، آبلیمو و ۲۵ گرم از آرد را با هم مخلوط كنید.
۳ - این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.
۴ - مابقی آرد را با شكر و بیكینگپودر در ظرفی بریزید.
۵ - تخممرغ زده شده، شیر و كره ذوب و خنك شده را اضافه كرده و همگی را آرام مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.
۶ - قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.
۷ - پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف كند و طلایی شود.
۸ - این پودینگ را گرم با خامه سرو كنید.
ارسال نظر