۳۷۱۰۱
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

پودینگ توت‌ فرنگى

تخم‌مرغ زده شده، شیر و كره ذوب و خنك شده را اضافه كرده و همگی را آرام مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.


پودینگ توت‌ فرنگى

مجله آشپزی ایده آل :

پودینگ توت‌ فرنگى

مواد لازم:
  • توت‌فرنگی: 500 گرم
  • زردآلو یا آلوی بدون هسته: 200 گرم
  • شكر آسیاب شده: 100 گرم
  • آب لیموترش: به میزان لازم
  • آرد: 250 گرم
  • شكر: 75 گرم
  • بیكینگ‌پودر: 2 قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: یك عدد، زده شده
  • شیر پرچرب: 150 میلی‌لیتر
  • كره: 75 گرم، ذوب شده و خنك شده
  • خامه برای تزیین
روش تهیه:

۱ - ظرف موردنظر را چرب كنید.

۲ - در ظرف دیگری توت‌فرنگی ، زردآلو یا آلوی خردشده، شكر آسیاب شده، آبلیمو و ۲۵ گرم از آرد را با هم مخلوط كنید.

۳ - این مخلوط را با قاشق در ظرف چرب شده قرار دهید.

۴ - مابقی آرد را با شكر و بیكینگ‌پودر در ظرفی بریزید.

۵ - تخم‌مرغ زده شده، شیر و كره ذوب و خنك شده را اضافه كرده و همگی را آرام مخلوط كنید تا خمیر نرمی به دست آید.

۶ - قاشق، قاشق خمیر را روی مخلوط بگذارید تا تقریبا روی آنها پوشانده شود.

۷ - پودینگ را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا پف كند و طلایی شود.

۸ - این پودینگ را گرم با خامه سرو كنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج