Manicotti
بعد از پیتزا و لازانیا، نوبت «منیکوتی» ایتالیایی است
اگر بارها لازانیا درست کردهاید، اینبار به سراغ منیکوتی بروید که طعمی جدید و ظاهری متفاوت از یک غذای ایتالیایی به شما ارائه میدهد.
- نان ترتیلا 8 عدد
- مرغ پخته شده 2 پیمانه
- فلفل چیلی 100 گرم
- گوجه فرنگی 1 عدد
- پنیر ریکوتا 1 پیمانه
- پیازچه 4 عدد
- گشنیز 2 قاشق غذاخوری
- سس گوجه 1 پیمانه
- پنیر موتزارلا 1 پیمانه
- پنیر چدار 1 پیمانه
۱. در کاسهای مرغ (بهصورت مکعبی خرد کنید)، فلفل چیلی (به میزانی که با ذائقه شما سازگار است)، گوجه فرنگی که تخم آن خارج وخرد شده، پنیر ریکوتا، پیازچه و گشنیز (هر دو را ریز خرد کنید) را مخلوط کنید. به آن نمک و فلفل بزنید.
2. نانهای تورتیلا را روی صفحهای صاف قرار داده و مواد را بهطور مساوی وسط هریک از نانها پخش کنید.
۳. آنرا محکم رول کرده و روی سینی فری که کمی چرب کردهاید قرار دهید. طوری که قسمت درز دار نانها به زیر باشد.
4. سس گوجه را با قاشق روی نانها بریزید و پنیر (رنده شده) را روی آنها بپاشید. آنها را با فویل بپوشانید و به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 160 درجه سلسیوس (976 درجه سانتیگراد) قرار دهید بعد از 20 دقیقه فویل را جدا کرده و 5 تا 10 دقیقه دیگر بگذارید داخل فر بماند سپس سرو کنید.
نظر کاربران
نون ترتیلا از کجا بیاریم؟
974 درجه سانتی گراد؟؟؟؟؟؟؟؟ مگه میخوای فولاد ذوب کنی :-O
در ضمن سلسیوس و سانتی گراد جفتشون یکی هستن. یکی از دماها باید به فارنهایت باشه