غذای پیکنیکی: تارت فلفل کبابی
سبزیجات کبابی به این نوع تارت فلفل اصالت خاصی می بخشند . آن را داغ سرو نمایید و برای سرو در فضای باز آن را سرد نمایید .
مواد لازم جهت تهیه خمیر :
- آرد معمولی : ۱۷۵ گرم
- نمک : مقدار کمی
- کره یا مارگارین : ۷۵ گرم
- زیتون سبز بدون هسته ریز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
- آب سرد : ۳ قاشق غذاخوری
مواد لازم جهت تهیه مایه ی میانی تارت :
- فلفل دلمه ای قرمز : 1 عدد
- فلفل دلمه ای سبز : 1 عدد
- سیر , له شده : 2 حبه
- روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
- پنیر مازارلا , رنده شده : 100 گرم
- تخم مرغ : 2 عدد
- ریحان بازل , خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
- نمک : مقداری
- فلفل : مقداری
طرز تهیه تارت فلفل کبابی :
۱ . جهت تهیه خمیر این تارت باید ابتدا آرد و نمک را در یک کاسه الک نمایید . سپس کره یا مارگارین را با آن ورز دهید و به شکل خرده های نان دربیاید . زیتون ها و آب سرد را اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط نموده تا به خمیری نرم تبدیل شود .
۲. خمیر حاصل را بر روی سطحی آرد پاشیده شده , پهن نمایید و آن را در یک قالب کف پیچ دار نانوایی به قطر ۲۰ سانتیمتر قرار می دهیم و با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد نمایید و بگذارید در یخچال سرد شود .
۳. در همین فاصله , تمام فلفل ها را از طول نصف نمایید . دانه های آن ها بگیرید و روی سینی فر طوری که پوستشان رو به بالا باشد , قرار دهید . سیر و روغن را با هم مخلوط نمایید و با قلم موی مخصوص آشپزخانه روی فلفل ها بمالید . آن ها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۶ فرهای گازی گزم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پوست آن ها بسوزد و سیاه شود . بگذارید فلفل ها کمی خنک شوند . سپس آن ها را پوست بکنید و باریک خلال نمایید . فلفل ها را روی خمیر قرار دهید و یک لایه پنیر مازارلا روی آن ها بریزید .
۴ . تخم مرغ ها و شیر را با هم زده و ریحان را اضافه نمایید . نمک و فلفل را افزوده و همه را روی مواد داخل تارت بریزید . قالب تارت را روی سینی فر بگذارید و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا خودش را بگیرد . می توانید سرد یا گرم آن را سرو نمایید .
ارسال نظر