طرز تهیه کیک سیب زمینیِ عجیب و میوه ای
سیب زمینی شیرین همراه میوه و شکر تصفیه نشده در کیک سیب زمینی میوه ای کم چرب عجیب, با هم مخلوط می شوند و یک ترکیب خوشمزه را تشکیل می دهند.
مواد لازم:
- کره آب شده : ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی شیرین , نگینی خرد شده : ۶۷۵ گرم
- شکر زرد کریستالی دمرارا : ۱۲۵ گرم
- تخم مرغ : ۳ عدد
- شیر رقیق کم چرب : ۳ قاشق غذاخوری
- آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
- پوست رنده شده لیمو : ۱ عدد
- زیره سیاه : ۱ قاشق چای خوری
- میوه خشک شده , خرد شده : ۱۲۵ گرم
- بکینگ پودر : ۲ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱ . کف یک قالب کیک چهارگوش به اندازه ۱۸ سانتیمتر را کمی چرب نمایید .
۲ . سیب زمینی ها را داخل آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه بپزید تا نرم شوند . آن ها را آبکش نموده و پوره نمایید تا خمیر له شوند .
۳ . سیب زمینی های پوره شده را در حالی که هنوز داغ هستند , داخل کاسه ای بزرگ بریزید و کره و شکر را اضافه نمایید , آن ها را هم بزنید تا کره آب شده و شکر نیز حل گردد .
۴ . تخم مرغ ها , شیر , آب و پوست لیمو ترش , زیره سیاه و میوه های خشک خرد شده را خوب با یکدیگر بزنید . بکینگ پودر را روی مخلوط الک نموده و آن ها را به خوبی با یکدیگر ترکیب نمایید .
۵ . مایه را داخل قالب کیک آماده شده , بریزید .
۶ . کیک را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد یا ۳۲۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فرهای گازی به مدت ۱ ساعت و ربع قرار دهید تا کیک کاملا مغز پخت شود .
۷ . کیک را از قالب خارج نموده و روی یک سینی مشبک فلزی قرار دهید . آن را به قطعات چهارگوش برش زده و سرد و یا گرم سرو نمایید .
توصیه سرآشپز:
این کیک به عنوان دسر برای جشن ها و مراسم ویژه مناسب است . می توان آن را از قبل آماده نمود و در یک کیسه قرار داده و منجمد نمود . سپس آن را در دمای اتاق یخ زدایی نموده و قبل از سرو در دمای معتدل فر گرم نمایید .
ارسال نظر