طرز تهیه مرحله به مرحله کیک آجیلی مغزدار
کیک آجیلی مغزدار را اینطوری مرحله مرحله درست کنید، طرز تهیه آن بسیار آسان است و می توانید با یک فنجان چای در عصرانه از خوردن آن لذت ببرید.
مواد اولیه :
- آرد سفید ۱۱۵ گرم
- بیکینگ پودر ۷ گرم
- خلال بادام ۵ عدد
- شکر ۱۱۵ گرم
- تخم مرغ ۲ عدد
- اسانس وانیل ۱ قاشق چایخوری
- پسته ۲۰ عدد
- بادام ۲۰ عدد
- کشمش ۲۰ عدد
۱- کیک آجیلی یکی از کیک های خوشمزه و پرطرفدار در اکثر کشورهای جهان است. طرز تهیه کیک اجیلی به خصوص در اروپا برای پذیرایی از میهمانان ویژه مورد استفاده قرار می گیرد.
۲-- فر را با درجه ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم. و سپس مواد اولیه را آمده میکنیم.
۳- آرد و بیکینگ پودر را سه مرتبه الک میکنیم تا کاملا نرم و لطیف شود.
۴- بادام رنده شده را به آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
۵- کره و شکر را درون همزن برقی میریزیم و با سرعت متوسط ۵ دقیقه هم میزنیم.
۹- پسته خورد شده را اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه با سرعت متوسط هم میزنیم.
۱۱- و در آخر روی کیک را با کشمش وبادام می پوشانیم و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد درون فر می گذاریم.
۱۲- پس از آماده شدن ۱۵ دقیقه کیک را درون قالب بگذارین تا سرد شود. کیک آماده سرومی باشد نوش جان :-)
نظر کاربران
ب نظرعالی میاد..خیلی دوس دارم درستش کنم ولی میترسم خوب از آب درنیاد
پيمانه كره مشخص نيست