بروانی نوتلا
ترکیب براونی و نوتلا چی میشه؟!
تقریبا تمام کسانی که شیرینی های شکلاتی دوست دارند، براونی مورد پسندشون قرار می گیرد و نوتلا هم شکلاتی است، اخیرا محبوبیت خیلی زیادی پیدا کرده است. در این دستور پخت، این دو تا را با هم ترکیب کردیم.
مواد اولیه:
- شکر قهوه ای (۱/۲) پیمانه
- تخم مرغ (۲) تخم مرغ عدد
- کره (۴۰) گرم
- جوش شیرین (۱/۲) قاشق چایخوری
- نمک (۱/۵) قاشق چایخوری
- آرد سفید (۱/۲) پیمانه
- شکلات نوتلا (۱) عدد
- اسانس وانیل (۱) قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- فر را تا ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. قالبتان را هم چرب کنید. آرد، نمک و جوش شیرین را توی یه کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید و کاسه را کنار بگذارید.
۲- تخم مرغها، نوتلا، کره، وانیل و شکر قهوه ای را هم توی یک ظرف بریزید و هم بزنید تا مخلوط نرمی شکل بگیرد.
۳- محتویات کاسه اولی را به آرامی به کاسه دوم اضافه کنید و به خوبی با هم مخلوط کنید.
۴- مخلوط حاصل را در قالب کیک پزی که از قبل چرب کرده اید بریزید و اجازه دهید به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر بپزد.
۵- بعد از اتمام پخت، حتما اجازه دهید کیک شما حداقل ۲۵ دقیقه در دمای اتاق خنک شود و بعد آن را سرو کنید.
ارسال نظر