لواشک زردآلو
دهانتان از این لواشک ها آب می افتد
تابستان فصل درست کردن لواشک است. من که کسی را تا به حال ندیده ام که بتواند از لواشک بگذرد. بنابراین تا تابستان تمام نشده این لواشک های زردآلوی خوشمزه را حتما درست کنید.
مواد اولیه :
- زردآلو (۳) کیلوگرم
- شکر (۱/۲) پیمانه
طرز تهیه:
۱- مواد اولیه را آماده میکنیم.
۲- زردآلو هارا نصف میکنیم و روی سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس می گذاریم.
۳- پس از گذشت ۲۵ دقیقه سینی را از فر در می آوریم و به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم خنک شود و سپس زردآلو ها را درون مخلوط کن میریزیم تا کاملا یک دست شوند.
۴- سپس پوره زرد آلو را درون ظرف گودی می ریزیم و شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا شکر حل شود. سپس پوره را درون آبکشی یا توری های نازک میریزیم و با لیسک صاف میکنیم.
۵- سینی را با دو لایه کاغذروغنی(و یا پلاستیک) می پوشانیم و مایع صاف شده را درون سینی میریزیم و به مدت یک روز الی سه روز در سینی را در آفتاب ویا در هوای آزاد می گذاریم تا خشک شود. ویا می توانید سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم نمودهایم به مدت ۲ ساعت قرار دهیم تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.
۶- پس از خشک شدن با قیچی مطابق شکل لواشک ها را برش می دهیم.
۷- و سپس لواشک هارا رول می کنیم.
نظر کاربران
عالی بودند لطفا اگه میشه انواع غذاهای گوشتی رو به ایمیلم بفرستید