۳۶۹۶۵۹
۱ نظر
۵۰۱۸
۱ نظر
۵۰۱۸
پ

لواشک زردآلو

دهانتان از این لواشک ها آب می افتد

تابستان فصل درست کردن لواشک است. من که کسی را تا به حال ندیده ام که بتواند از لواشک بگذرد. بنابراین تا تابستان تمام نشده این لواشک های زردآلوی خوشمزه را حتما درست کنید.

وب‌سایت دست ساز: تابستان فصل درست کردن لواشک است. من که کسی را تا به حال ندیده ام که بتواند از لواشک بگذرد. بنابراین تا تابستان تمام نشده این لواشک های زردآلوی خوشمزه را حتما درست کنید.

مواد اولیه :

  • زردآلو (۳) کیلوگرم
  • شکر (۱/۲) پیمانه

طرز تهیه لواشک_زردآلو

طرز تهیه:

۱- مواد اولیه را آماده میکنیم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

۲- زردآلو هارا نصف میکنیم و روی سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و به مدت ۲۵ دقیقه درون فر با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس می گذاریم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

۳- پس از گذشت ۲۵ دقیقه سینی را از فر در می آوریم و به مدت ۱۵ دقیقه می گذاریم خنک شود و سپس زردآلو ها را درون مخلوط کن میریزیم تا کاملا یک دست شوند.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

۴- سپس پوره زرد آلو را درون ظرف گودی می ریزیم و شکر را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا شکر حل شود. سپس پوره را درون آبکشی یا توری های نازک میریزیم و با لیسک صاف میکنیم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

۵- سینی را با دو لایه کاغذروغنی(و یا پلاستیک) می پوشانیم و مایع صاف شده را درون سینی میریزیم و به مدت یک روز الی سه روز در سینی را در آفتاب ویا در هوای آزاد می گذاریم تا خشک شود. ویا می توانید سینی را به فر که از قبل با درجه حرارت ۱۲۰ تا ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم نموده‌ایم به مدت ۲ ساعت قرار دهیم تا زمانی که آب لواشک تبخیر شود و حالت تردی پیدا کند.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

۶- پس از خشک شدن با قیچی مطابق شکل لواشک ها را برش می دهیم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو

۷- و سپس لواشک هارا رول می کنیم.

طرز تهیه لواشک_زردآلو
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • نرگس

    عالی بودند لطفا اگه میشه انواع غذاهای گوشتی رو به ایمیلم بفرستید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج