میگوی پفكی با سس تارتار
میگو جز دسته غذاهایی است که حتما باید در برنامه خود قرار دهید. البته طرز درست کردن آن نیز خیلی اهمیت دارد. در این مطلب روشی بسیار عالی برای تهیه میگو به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم:
- ماءالشعیر ۱ پیمانه (۲۵۰ میلیلیتر)
- پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه و پودر تخم گشنیز به میزان لازم
- آرد به میزان لازم
- بیكینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
- سفیده تخممرغ ۲ عدد
- میگو ۲۵۰ گرم
- نمك و فلفل یكدوم قاشق چایخوری
- پودر سیر و پودر تخم گشنیز یكدوم قاشق چایخوری
- روغن سرخكردنی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس تارتار:
- پیازچه خردكرده 1 قاشق سوپخوری
- خیارشور خردكرده 2 قاشق سوپخوری
- جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
- سس مایونز 1 قاشق سوپخوری
- سركه 2 قاشق سوپخوری
- نمك و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
۱- ماءالشعیر را در ظرف نسبتاً گودی بریزید و پودر سیر، پودر تخم گشنیز و فلفل سیاه را به آن بیفزائید.
۲- آنگاه مخلوط آرد و بیكینگپودر را كمكم اضافه كنید تا خمیر به غلظتی مانند ماست برسد.
۳- سپس سفیدههای تخممرغ را با همزن برقی بزنید تا كاملاً سفت و سفید رنگ شود.
۴- بعد آن را به خمیر بیفزائید. میگو را بشوئید و در آبكش بگذارید تا آب آن گرفته شود.
۵- بعد در مخلوط نمك، فلفل، پودر سیر و پودر تخم گشنیز بغلتانید و در خمیر فراهمكرده فرو برید و در روغن داغ سرخ كنید.
۶- اكنون میگو را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سس تارتار میل نمائید.
طرز تهیهی سس تارتار:
۱- پیازچه، خیارشور و جعفری را با هم مخلوط كنید و سس مایونز، سركه، نمك و فلفل را بیفزائید.
۲- بهتر است سس را به مدت یك ساعت در یخچال نگه دارید و در كنار غذاهای دریائی میل كنید.
نظر کاربران
کاج