این نوشیدنی های دوست داشتنی
مواد لازم
- شربت آلبالو : یک سوم فنجان
- آب لیموترش: نصف فنجان
- آب آلوورا: نصف فنجان
- سودا: یک چهارم لیوان
- یخ: به مقدار لازم
روش تهیه
1 - ابتدا شربت آلبالو را داخل لیوان ریخته، سپس لیوان را تا نصف یخ بریزید. آب آلوورا را اضافه كنيد.
2 - سودا و در آخر آب لیمو را به آن اضافه کنید. لایهلایه بودن مواد را در این نوشیدنی مشاهده خواهید کرد. امیدوارم از نوشیدن آن لذت ببرید.
3 - برای تزیین از یک عدد توت فرنگی یا یک پر لیموترش استفاده کنید.
این یک نوشیدنی هیجان انگیز است!
فوت آشپزي
قبل از نوشیدن، مواد را به خوبی هم بزنید تا طعم واقعی آن را احساس کنید.
- هندوانه: حدود 100گرم
- پرتقال: یك عدد
- عرق كاسنی: یك فنجان
- یخ: نصف لیوان
روش تهیه:
آب یك عدد پرتقال را گرفته، سپس درون پارچ مخلوطكن بریزید، هندوانه، عرق كاسنی و یخ را به همراه مقدار كمی شكر به آن اضافه كنید و به مدت ۰۳ ثانیه مخلوط كنید. مخلوط را درون لیوان شیشهای بریزید و آن را با سلیقه خودتان تزیین كنید.
مواد لازم:
- نارنگي: 2 عدد متوسط
- ليموترش: يك عدد يخ: 5 مكعب
- پودر دارچين: يكچهارم قاشق چايخوري
- شكر: يك قاشق غذاخوري
روش تهيه:
آب ليموترش را بگيريد و نارنگيها را نيز پوست گرفته به همراه باقي مواد در پارچ مخلوطكن بريزيد، مقداري آب گازدار و سودا نيز به آن اضافه كرده و 30 ثانيه مخلوط كنيد.
فوت آشپزي:
اگر نخواستيد از مخلوطكن استفاده كنيد، آب ليموترش و آب نارنگي را جداگانه بگيريد و همراه عسل و يخ در ليوان بريزيد.
نکته:
مواد لازم براي ۴ نفر
- ليموترش: يك عدد فيله
- پرتقال: يك عدد فيله
- عرق بهارنارنج: نصف فنجان
- يخ: بيشتر از نصف ليوان
- شكر: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه يك:
تمامي مواد ذكر شده را درون پارچ ميكسر ريخته و به مدت يك دقيقه و با سرعت بالا ميكس كنيد تا مواد يكدست شوند.
روش تهیه2:
ابتدا آبليمو و آب پرتقال را گرفته و درون ليوان موردنظرتان بريزيد، سپس يخ و عرق بهارنارنج را نيز افزوده و براي شيرينتر شدن آن از عسل رقيق شده استفاده كنيد. (در اين روش نيازي به ميكسر نيست.)
- گلمحمدی: یك قاشق چایخوری
- رازیانه: یك قاشق چایخوری
- هل: یك قاشق چایخوری
- زنجبیل: یك تكه كوچك
- عسل: یك قاشق مرباخوری
- آب: یك فنجان
روش تهیه:
گلمحمدی، رازیانه، هل و زنجبیل را به همراه آب در تابه گود كوچك یا قابلمه بسیار كوچك ریخته و با حرارت معمولی به مدت 5 دقیقه آن را هم بزنید البته تا قبل از قل زدن. سپس به همراه عسل در فنجان ریخته و نوشجان كنید.
نکته:
بهترین موقع خوردن این دمنوش شب است. این یك چای بسیار سبك است كه كمك میكند تا خواب راحتی داشته باشید.
گلمحمدی برای بیماریهای قلبی بسیار مفید است و دردهای روماتیسمی را درمان میكند.
- آلو: 2عدد لیموترش: یك عدد
- نعناع: 10 پر یخ: 6 مكعب
- پودر زنجبیل: یكسوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
ابتدا آب لیموترش را بگیرید و همراه بقیه مواد ذكر شده درون پارچ میكسر بریزید و بگذارید ۳۰ثانیه میكس شوند.
با پر نعناع یا پونه آن را تزیین كنید. حتما این نوشیدنی را تا بهحال تجربه نكردهاید!
- آب هويج: يك فنجان
- هل: يك قاشق مرباخوري
- چوب دارچين: ۳ تكه كوچك
- ميخك: يك قاشق مرباخوري
- عسل: يك قاشق غذاخوري
- آب سرد: يك ليوان
روش تهيه:
هل، دارچين و ميخك را در قابلمهاي كوچك يا وسيلهاي شبيه قابلمه بريزيد. سپس آب را به آن اضافه كنيد. روي حرارت متوسط يا كمتر از متوسط قرار داده و بگذاريد به مدت 5 دقيقه بجوشد. قبل از قل زدن شعله را خاموش كنيد. بعد از آن نوبت به آبهويج ميرسد. آبهويج را نيز در ظرفي ريخته و داغ كنيد، مايع حاوي هل، دارچين و ميخك را از صافي رد كرده و مايع را جدا كنيد، آب هويج را با مايع هل، دارچين و ميخك مخلوط كرده و در 3 فنجان تقسيم كنيد، حتما قبل از اين كار عسل را در ته فنجان بريزيد.
نکته:
اين نوشيدني ميتواند يك صبحانه كامل براي شما باشد البته به همراه كيك يا يك نوع نان خوشمزه و طعمدار.
فوت آشپزي:
دارچیـن سفیـــد
- شیر: نصف لیوان یخ: 5 مكعب
- بستنی وانیلی: یك اسكوپ انگور: 5 حبه
- پودر دارچین: یك پنسه (نصف قاشق چایخوری) زردآلو: 2 عدد
روش تهیه:
زردآلو، انگور، یخ و كمی شیر را با هم میكس كنید تا كاملا یكدست و رقیق شوند، سپس این مایع را درون لیوان بریزید، بقیه شیر، بستنی وانیلی و پودر دارچین را درون لیوان اضافه كنید. این نوشیدنی یك رنگ خاص و استثنایی دارد و این لیوان چشم شما را سیر میكند!
چاى سبز با دارچين
مواد لازم براي 4 نفر
- چاي سبز: يك قاشق غذاخوري
- دارچين: يك چوب كوچك يا مقداري پودر
- آبجوش: به ميزان لازم
- عسل: يك قاشق چايخوري
ابتدا چاي سبز و دارچين را داخل قوري يا ظرفي كه ميخواهيد چاي را در آن دم كنيد ريخته و سپس آبجوش را اضافه كرد و به مدت ۳ تا ۴ دقيقه بگذاريد كه چايتان دم بكشد، عسل را كف فنجان ريخته و چاي دمكشيده را به آن اضافه كنيد، هم بزنيد و نوش جان كنيد.
فوت آشپزي
به جاي عسل از نبات يا شكر نيز ميتوانيد استفاده كنيد.
مواد لازم:
- چای ترش: یك قاشق غذاخوری
- لیموامانی: نصف یك عدد
- آبجوش: یك فنجان
روش تهیه:
چای ترش را همراه نصف لیموامانی درون صافی قوری ریخته و آب جوش را به آن اضافه كنید. حداقل 5دقیقه بگذارید تا این چای دم بكشد. نوشیدنی داغ شما آماده سرو است.
فوت آشپزی:
حتما از وسیله ای مثل قوری كه صافی دارد استفاده كنید تا چای تان دم بكشد در غیر این صورت طعم واقعی آن عیان نمی شود.
نظر کاربران
من مهرنازهستم ازایمیل ادرس بچه ام استفاده میکنم میخوام بگم که این نوشیدنیهارو باهم مخلوط میکنید واقعا ازرواصوله یانه هرکی هرچی دلش خواست چون من دیدم که بعضی ازاین مواد با هم جور درنمیادمثل لیمو وچای ترش هردوجداگانه بشدت فشارخون روپایین میارن چه برسه که باهم مخلوط شن