دستور پخت همه اسپاگتی های خوشمزه
در این مطلب با دستور پخت ۸ نوع اسپاگتی خوشمزه آشنا می شوید.
مواد لازم:
- شاهمیگو: ۵ عدد درشت
- هالاپینو: ۵عدد متوسط
- فلفل سبز: یك عدد متوسط نگینی
- ذرت: یك قاشق غذاخوری
- ریحان: به مقدار دلخواه خرد شده
- روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- زیتون سیاه: ۷ عدد درشت
- بچه ذرت: ۳عدد متوسط
- پنیر پارمزان: به مقدار لازم
- اسپاگتی
روش تهیه:
برای طبخ این اسپاگتی در آغاز شاهمیگو را رگگیری كرده سپس در سسی مركب از زعفران، پیاز و فلفل سیاه خوابانده تا طعمدار شود. درضمن این نكته را درنظر بگیرید كه دستكم ۵ تا ۶ ساعت در این سس بماند.
فلفل سبز را به صورت نگینی خرد كرده و در روغن زیتون تفت دهید، سپس شاهمیگو را در تابه ریخته و درست و حسابی تابه را به جلو و عقب ببرید تا شاهمیگو خوب حرارت ببیند و تفت بخورد. زیتون، ذرت و هالاپینو را نیز اضافه كرده و حرارت را كم كنید تا زیتون و فلفلسبزتان نسوزد. اسپاگتی را آبكش كرده به مواد تابه اضافه كنید، حالا وقت تست تندی و شوری غذاست. با یك قاشق یا چنگال كوچك غذایتان را بچشید و به اندازه دلخواهتان فلفل و نمك بزنید، قبل از اینكه تاب آخر را به تابه دهید ریحان خرد شده را بیفزایید، حالا وقت كشیدن اسپاگتی در بشقاب است، من عاشق پنیر پارمزان هستم، اگر شما هم دوست داشتید اسپاگتیتان را با این پنیر دلفریب میل كنید.
نکات:
1- در هنگام رگ گیری میگو سعی شود تا رگ در داخل گوشت پاره نشود در غیر این صورت گوشت میگو تلخ میگردد.
2- اگر میگو را در تابه ای جداگانه تفت دهید نتیجه بهتری خواهید گرفت.
3- میگو حداقل 5 تا 6 ساعت در سس آماده سازی بماند.
4- فلفل هالاپینو تندی متفاوتی در اسپاگتی تان ایجاد می کند.
فوت و فن آشپزی:
استفاده از ذرت در کنار غذاهای دریایی باعث می شود تا بوی ماهی و میگو تا حد زیادی گرفته شود. یادمان باشد که ذرت با ماهی و میگو همنشینی خوبی دارد.
مواد لازم:
- گوجهفرنگی: یك عدد درشت نگینی
- برگ ریحان: 50 گرم خرد شده
- سیر: 3عدد رنده شده
- سر برگ ریحان تازه: 20گرم
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- سركه بالزامیك: یك قاشق غذاخوری
- پنیر بلوچیز: 10گرم
- پنیر اسرام: 10گرم
- پنیر پارمزان: 20گرم
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- اسپاگتی
برای تهیه این اسپاگتی یك عدد گوجه درشت را نگینی خرد كرده در تابهای كه از قبل آماده كردهاید، در روغن زیتون تفت داده، پس از كمی حرارت دیدن سیر رنده شده را به مواد تابه بیفزایید. سپس اسپاگتی آبكش شده را در تابه ریخته و سر برگهای ریحان خرد شده را نیز اضافه كنید. اكنون وقت تست تندی و شوری اسپاگتی شماست. در لحظه آخر یك قاشق غذاخوری سركه بالزامیك در تابه ریخته و بعد از چندبار تاب دادن تابه اسپاگتیتان آماده است. مسئله مهم در سرو این اسپاگتی قرار دادن سربرگ ریحان تازه و تركیب پنیر لابهلای اسپاگتی است كه باعث میشود حرارت اسپاگتی پنیرها را آب كرده و یك اسپاگتی فوقالعاده مطبوع داشته باشید.
نکات:
۱- اجازه ندهید حرارت زیاد گوجه فرنگی را له کند.
۲- سیر اگر به صورت رنده شده طبخ داده شود تا حد زیاد بویی که خیلی ها دوست ندارند را از دست می دهد.
۳- سرکه بالزامیک شوری خوش طعمی به غذایتان می دهد.
۴- در عکس فوق بیشتر جنبه زیبایی غذا در نظر گرفته شده تا ترکیبات اسپاگتی.
فوت و فن آشپزی:
تاب دادن ماهی تابه یک کار نمایشی نیست، باعث می شود تا غذایتان به صورت یکسان حرارت ببیند و طعم یکنواختی داشته باشد. همچنین فلفل و نمک بر همه سطح ماهی تابه پخش شود.
مواد لازم:
- فیله ماهی سالمون: ۵۰گرم
- فلفل سبز: یك عدد متوسط نگینی
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- زیتون: ۵ عدد درشت
- سس پامادورو: به مقدار دلخواه
- هویج: یك عدد كوچك رنده شده
- پنیر پارمزان: ۱۰گرم
- نمك و فلفل: به میزان لازم
- هالاپینو: ۲۰گرم کنسروی
- قارچ: ۲۰ گرم برش خورده
- اسپاگتی
ابتدا فیله سالمون مزهدار شده را در روغن زیتون تفت دهید، فلفل سبز نگینی و زیتون خرد شده را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس سس پامادورویی را كه از قبل آماده كردهاید به اندازه دلخواه به مواد دیگر اضافه كنید، اکنون زمان افزودن قارچ برش خورده و فلفل هالاپینو است، و نمك و فلفل را بنا به ذائقه خود به غذایتان بیفزایید، حالا اسپاگتی آبكش شده را اضافه كرده و تابه را چندبار تاب دهید تا همه مواد به طور یكسان حرارت ببینند. پس از كشیدن غذا در بشقاب مقدار مختصری هویج رنده شده و پنیر پارمسان روی اسپاگتی ریخته و آن را میل كنید.
روش تهیه سس پامادورو:
دو عدد گوجه فرنگی درشت به همراه یک عدد هویج و یک عدد فلفل سبز متوسط، سه عدد سیر و سی گرم جعفری تازه را در میکسر ریخته و مقدار مختصری نمک و فلفل پاپریکا را به آن اضافه میکنیم. این سس را میتوان هم به صورت سرد و هم به صورت گرم استفاده کرد.
نکات:
1- بهتر است که ماهی سالمون را به صورت جداگانه طبخ و بعد به سایر مواد اضافه کنید.
2- هویج رنده شده وقتی که به صورت تازه و حرارت ندیده استفاده شود یک جور تازگی خاصی به غذایتان می بخشد.
3- فلفل هالاپینو به صورت کنسروی در مغازه ها ارائه می شود و طعمی منحصربه فرد و خاص دارد. بنابر ذائقه و سلیقه خودتان از آن استفاده نمایید.
- فلفل سبز: یك عدد متوسط
- فلفل تند: 3عدد متوسط
- روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
- سس پامادورو: به مقدار دلخواه
- بچه ذرت: 3عدد
- گوشت: 30گرم چرخكرده
- فلفل و نمك: به مقدار لازم
- پنیر پارمسان: به مقدار لازم
- اسپاگتی
روش تهیه:
برای تهیه این اسپاگتی تند، فلفل سبز و فلفل تند را برش داده و در روغن زیتون تفت میدهیم، سپس سس پامادورو را در تابه ریخته و تابه را چندبار تاب میدهیم تا مواد به صورت یكسان و یكاندازه حرارت ببینند. گوشت چرخكرده و سپس بچه ذرت خرد شده را نیز به سایر مواد میافزاییم. طعم غذا را میچشیم و به نسبت ذائقه فلفل و نمك را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی آبكش شده را به دیگر مواد اضافه كرده و اجازه میدهیم روی شعله ملایم حرارت ببیند. پاستا را در بشقاب بكشید و با پنیرپارمزان میل كنید.
نکات:
1- گوشت چرخ کرده را قبل از تفت دادن با نمک و فلفل مزه دار کنید.
2- بچه ذرت به صورت کنسروی قابل تهیه کردن است.
3- روغن زیتون را زیاد حرارت ندهید تا ارزش غذایی اش را از دست ندهد.
4- تندی و شوری غذا را طوری در نظر بگیرید تا خوش نمک شود.
۵- استفاده از برگ ریحان تازه عطر و زیبایی خاصی به غذایتان می بخشد.مواد لازم :
- بیكن گوساله: ۵۰گرم
- جعفری: به مقدار دلخواه
- سیر: ۲عدد رنده شده
- روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری
- خامه: ۲قاشق غذاخوری
- قارچ: ۲۰گرم برش خورده
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- پنیر پارمزان: به مقدار لازم
- اسپاگتی
روش تهیه:
ابتدا بیكن گوساله را به صورت طولی برش داده و در روغن زیتون تفت میدهیم، سپس سیر رنده شده را به تابه اضافه میكنیم و بعد قارچ برش خوردهرا. بعد از آن ۲قاشق غذاخوری خامه را در تابه ریخته و خوب حرارت میدهیم، نمك و فلفل را به میزان موردعلاقه اضافه كرده و اسپاگتی آبكش شده را به مواد دیگر میافزاییم. چند لحظه قبل از برداشتن تابه از روی شعله، جعفری خرد شده را در تابه ریخته و چندبار تابه را جلو و عقب میكنیم تا جعفری حرارت مختصری ببیند اما عطر و رنگش از بین نرود، غذا آماده است. اکنون با پنیر پارمزان میل شود.
نکات:
1- بیکن گوساله گوشت فرآوری شده با بالاترین درصد گوشت و بالاترین کیفیت است.
2- استفاده از خامه در این اسپاگتی باعث لذیذ شدن غذایتان می شود.
3- سلطان سبزیجات قارچ را تا جایی که می توانید در رژیم غذایی خود مانند این اسپاگتی بگنجانید.
4- ترکیب جعفری و سیر عطر منحصربه فردی به غذایتان می بخشد.
فوت و فن آشپزی:
در تهیه اسپاگتی همیشه غذایتان را خوش نمک و خوش فلفل طبخ کنید به ویژه خوش نمک بودن غذایتان باعث می شود تا طعم و تست واقعی و عطر حقیقی ادویه ها و سبزیجات خود را نشان دهد.
اسپاگتى گوشت چرخكرده
مواد لازم:
- فلفل رنگی: یك عدد متوسط
- كوفته چرخكرده: 7 عدد
- زیتون: 5عدد درشت
- گوجه گیلاسی: 5عدد
- جعفری: 20 گرم ساطوریشده
- روغن زیتون: 2قاشق غذاخوری
- پنیر پارمزان: به مقدار دلخواه
- نمك و فلفل: به مقدار لازم
- اسپاگتی
یك عدد فلفل رنگی را برش داده و به همراه زیتون در روغن زیتون تفت میدهیم، سپس كوفته چرخ كرده را در تابه میریزیم و تاب میدهیم، اسپاگتی آبكش شده را به دیگر مواد اضافه میكنیم. اكنون مرحله اضافه كردن نمك و فلفل است. در آخر گوجه گیلاسی را در تابه ریخته و با حرارت ملایم اسپاگتیمان را میپزیم، غذا را كه در بشقاب كشیدید با جعفری خرد شده و پنیر پارمزان میل كنید.
روش تهیه کوفته چرخ کرده:
۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را به همراه یک عدد تخم مرغ، یک هشتم قاشق چای خوری نمک، یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه در ظرفی ترکیب کرده و با دست ورز می دهیم تا قوام پیدا کند. سپس کوفته های کوچک چرخ کرده را در دستانتان بغلتانید تا فرم دایره ای شکل مورد نظر را پیدا کند
نکات:
۱- برای اقتصادی کردن غذایتان می توانید علاوه بر گوشت چرخ کرده از سویا نیز استفاده کنید.
۲- برای خوش طعم کردن کوفته چرخ شده می توان از سبزیجات معطر مثل جعفری خشک یا نعناع خشک استفاده کرد.
۳- استفاده از سیر رند شده باعث خوش طعمی فوق العاده این اسپاگتی می شود.
۴- اگر پنیر پارمزان را پیشنهاد می دهیم به دلیل حفظ اصالت و همچنین ترکیب خوشایند اسپاگتی و پنیر پارمزان است.
- فلفل سبز : ۲۵ گرم
- مغز گردو : ۱۵ گرم
- سیر خرد شده : ۱۰ گرم
- روغن زیتون : به مقدار لازم
- ریحان خرد شده : ۲۵گرم
- قارچ : ۲۰ گرم
- نمک و فلفل:به مقدار دلخواه
- اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم
- پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت :
فلفل سبز را به صورت طولی برش زده سپس همراه مغز گردوی خردشده و همچنین سیر تازه خردشده در روغن زیتون تفت میدهیم، پس از كمی حرارت دیدن، ریحان خردشده و قارچ را به مواد داخل تابه اضافه كرده تا خوب جا بیفتد.پس از اینكه ریحان خردشده كمی آب خود را از دست داد، نمك و ادویه را اضافه كرده و در آخر اسپاگتی را با مایه مواد تركیب كنید. اكنون غذا آماده سرو كردن است كه همراه پنیر پارمزان میل شود.
فوت آشپزی:
به جای پنیر پارمزان اسپاگتیتان را با پنیرچدار یا پنیر بلوچیز رنده شده هم میتوانیدسرو کنید.
- قارچ : ۲۰ گرم
- زیتون : چند عدد درشت
- فلفل تند : ۱۰ گرم
- سیر خرد شده : ۱۰ گرم
- گوجه فرنگی : ۲۰ گرم
- جعفری خرد شده : ۲۵ گرم
- نمک و فلفل : به مقدار دلخواه
- اسپاگتی آبکش شده : ۷۰ گرم
- سرکه بالزامیک : ۱۰ گرم
- پنیر پارمزان : به مقدار لازم
دستور پخت :
برای طبخ این پاستا باید این نكته را در نظر گرفت كه تازه بودن وکم حرارت دیدن گوجهفرنگی و جعفری باعث ایجاد یك هارمونی خوب در پاستای ما میشود. در آغاز قارچ، زیتون، فلفل تند، سپس سیر تازه خردشده را در روغن زیتون تفت داده و در آخرگوجهفرنگی و جعفری خردشده را به مواد قبلی اضافه كنید. اكنون زمان افزودن نمك و فلفل و سپس اسپاگتی آبكششده است. در آخرین لحظه قبل از خاموش كردن شعله مقدار كمی سركه بالزامیك اضافه میكنید، اكنون غذای شما آماده است، با مقدار كمی پنیر پارمزان میل كنید.
نظر کاربران
من می خوام برم اینهمه وسیله تو این گرونی بخرم خوب میرم بیرون... اصلا تو زحمت هم نمی افتم
Merci
سلام.خدا قوت.میشه طرز تهیه انواع ماکارونی و اسپاگتی رو بزاری طوری ک تهیه موادش در دسترس باشه چیزای کمیاب و سختی نداشته باشه.
ممنون