کیک پاستا؛ حتما وسوسهتان می کند
کیک پاستا را حتما باید امتحان کنید دستور تهیه آن خیلی سریع است و ارزش امتحان کردن را دارد...

- سیر دو حبه
- پنیر پیتزا
- روغن نصف فنجان
- گوشت چرخکرده میزان دلخواه
- نمک و فلفل به میزان لازم
- رب گوجهفرنگی سه قاشق غذا خوری
- کره برای خوش طعم شدن غذا پیاز یک عدد
- ماکارونی فرمی300 گرم


طرز تهیه کیک ماکارونی
۱. یک عدد پیاز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ میکنیم.


3. نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه میکنیم.
4. مایه گوشتی آماده میباشد.
5. در یک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه میکنیم.
6. ماکارونیها را، در آب جوش میریزیم.
7. ماکارونی حدود ده دقیقه که بپزد، نرم میشود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش میکنیم و مقدار زیادی آب سرد روی آن میریزیم.
8. ته قالب را با کمی روغن چرب میکنیم. سپس مطابق شکل ماکارونی ها را در ظرف میچینیم و مایع ماکارونی را روی آن می ریزیم


۹. بقیه ماکارونی را میریزیم و روی قالب را با یک فویل میپوشانیم. .
۱۰. فر را از نیم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتیگراد) روشن میکنیم و قالب را برای مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم.
بقیه پنیر پیتزا و بقیه مایه گوشتی را روی کیک قرار میدهیم و آن را برای مدت پنج دقیقه زیر شعله گریل فر قرار میدهیم تا پنیرها ذوب و طلایی رنگ شوند.
نظر کاربران
وای گشنمه بنظر خیلی خوشمزه میاد