آموزش تصویری: پای چیز برگر فوری
پای همبرگر یک غذای فوق العاده خوش طعم و لذیذ است که غذای کلاسیک آمریکا از سال ۱۹۵۰ محسوب می شود.در ادامه با ما همراه باشید.
وبسایت بدندید: پای همبرگر یک غذای فوق العاده خوش طعم و لذیذ است که غذای کلاسیک آمریکا از سال ۱۹۵۰ محسوب می شود.در ادامه با ما همراه باشید. وقتی بیشتر از یک ساعت برای آشپزی فرصت ندارید می توانید پای همبرگری با سس قارچ درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
طرز تهیه:
۱- فر را بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
۲- ظرف مناسب فر را چرب کنید. در یک تابه روغن را داغ کنید سپس پیازو کمی نمک اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز طلایی شود. گوشت چرخ کرده را بریزید و کمی نمک و فلفل بزنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه پخته شود. روغن اضافی گوشت را بگیرید و آن را در ظرف چرب شده بریزید و کنار بگذارید.
۳- آرد و بیکینگ پودر را درون غذا ساز بریزید حالا کره سرد را اضافه کنید و چند پالس بزنید سپس تخم مرغ و شیر را بریزید و دوباره بزنید. مواد آماده شده را روی گوشت بریزید . پنیر چدار رنده شده را روی سطح پای پخش کنید . ظرف پای را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید تا زمانی که روی آن کاملا طلایی شود.
مواد لازم:
- پیاز خرد شده ۱ عدد
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- آرد 2/1 پیمانه
- گوشت چرخ کرده ۴۵۰ گرم
- فلفل سیاه مقداری
- بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
- نمک کمی
- کره سرد 2 قاشق غذاخوری
- شیر ۱ پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- پنیر چدار رنده شده 1 پیمان
طرز تهیه:
۱- فر را بادمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
۲- ظرف مناسب فر را چرب کنید. در یک تابه روغن را داغ کنید سپس پیازو کمی نمک اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز طلایی شود. گوشت چرخ کرده را بریزید و کمی نمک و فلفل بزنید و بگذارید به مدت ۵ دقیقه پخته شود. روغن اضافی گوشت را بگیرید و آن را در ظرف چرب شده بریزید و کنار بگذارید.
۳- آرد و بیکینگ پودر را درون غذا ساز بریزید حالا کره سرد را اضافه کنید و چند پالس بزنید سپس تخم مرغ و شیر را بریزید و دوباره بزنید. مواد آماده شده را روی گوشت بریزید . پنیر چدار رنده شده را روی سطح پای پخش کنید . ظرف پای را به مدت ۲۵ دقیقه درون فر بگذارید تا زمانی که روی آن کاملا طلایی شود.
پ
ارسال نظر