ماهی قزل آلا با نخود فرنگی و سوسیس
ماهی قزل آلا با نخود فرنگی و سوسیس از مجموعه دستورغذایی های گوردن رمزی است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی قزل آلا طعم خوبی دارد و که در کنار سوسیس عالی تر می شود.
مواد لازم:
- فلفل پاپریکا به میزان لازم
- سیب زمینی ۳۵۰ گرم
- سوسیس ۱۰۰ گرم
- روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
- لیمو ۱ عدد
- کره ۲۵ گرم
- فیله ماهی ۲ تکه
- آب مرغ ۱۲۵ میلی لیتر
طرز تهیه:
۱- روغن زیتون را در ماهیتابه ای گرم کنید، سوسیس را برای حدود ۲ دقیقه در آن تفت دهید تا ترد شود. سیب زمینی خرد شده و پودر فلفل پاپریکا را اضافه کنید و بگذارید تا برای حدود ۵ دقیقه بپزد (هر از گاهی مواد را هم بزنید).
۲- آب مرغ را اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه تا آب تبخیر شده و سیب زمینی ها نرم شوند، بپزید. نخود فرنگی را اضافه کنید و آن ها را برای ۲ دقیقه دیگر تا نخود ها گرم شوند، بپزید و کنار بگذارید.
۳- به فیله های ماهی نمک و فلفل سیاه بزنید. در ماهیتابه ای نچسب کره را آب کنید. وقتی کره داغ شد، فیله ها از سمت پوست در ماهیتابه قرار دهید و برای حدود ۸ دقیقه تا ترد و طلایی شوند، بپزید.
۴- فیله ها را بچرخانید و آب نیمی از لیمو را روی آن بچکانید و برای ۱ دقیقه دیگر بپزید. حرارت را خاموش کنید.
۵- مقداری از ترکیب نخود فرنگی و سوسیس را در وسط بشقاب مورد نظر بکشید. یکی از فیله ها را روی آن ها قرار دهید. و با نیمه ی دیگر لیمو سرو کنید.
۶- می توانید سس کاپاریس(یا کیپر) را قبل از شروع پخت ماهی ها آماده کنید و برای تزیین دور بشقاب بریزید. برای این کار ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه ای کوچک گرم کنید. ۲ قاشق غذاخوری کاپاریس که آبکشی و خشک کردید را به همراه ۱ عدد پیاز قرمز کوچک که ریز خرد کردید در آن بریزید و برای ۳ دقیقه تا پیاز نرم شود تفت دهید. ۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز به آن ها اضافه کنید و سپس سس را از روی حرارت بردارید. ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری ترخون خرد شده روی آن بریزید و کنار بگذارید تا طعم مواد به خورد هم بروند.
نکات:
۱- از ۲ عدد فیله ی ماهی قزل آلا هر کدام به وزن ۱۵۰ گرم استفاده کنید. می توانید از ماهی سالمون هم استفاده کنید.فلس های آن ها را جدا کنید.
۲ -سوسیس را ریز مکعبی خرد کنید.
۳ - از سیب زمینی استانبولی استفاده کنید. آن ها را تمیز بشویید، پوستشان را جدا کنید و مکعبی خرد کنید.
۴ - نخود فرنگی را بپزید.
ارسال نظر