سالاد كارتوفل، سیبزمینی با طعم ژرمن
بین اقوام مختلف ساكن در قاره اروپا، آلمانیها هم مانند اسكاتلندیها علاقه زیادی به سیبزمینی دارند و به هر شكل ممكن آن را در غذاهایشان به كار میبرند.
مجله ایده آل : بین اقوام مختلف ساكن در قاره اروپا، آلمانیها هم مانند اسكاتلندیها علاقه زیادی به سیبزمینی دارند و به هر شكل ممكن آن را در غذاهایشان به كار میبرند. سالاد كارتوفل یا سالاد سیبزمینی آلمانی به روشهای متنوعی تهیه میشود و این دستور تهیه یكی از آسانترینآنها ست.
مواد لازم برای ۶ نفر:
- سیبزمینی متوسط: 750 گرم
- روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
- سوسیس پنیری: 2 عدد، نگینی درشت
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- خیارشور ریز: 6 عدد، حلقهحلقه
- سس خردل: 2 قاشق غذاخوری
- مایونز: 3 قاشق غذاخوری
- شوید: یك قاشق غذاخوری، ساطوری شده
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱- سیبزمینیها را در قابلمه ریخته و آنقدر آب سرد بریزید تا روی آنها را بگیرید. قابلمه را روی شعله متوسط با در باز قرار دهید. از زمان به جوش آمدن آب ۲۰ دقیقه زمان بگیرید، سپس آن را آبكش كرده، پوست كنده و ورقهورقه كنید.
۲- سیبزمینیهای ورقهورقه را در یك كاسه ریخته و روغن زیتون را با آن مخلوط كنید تا به هم نچسبند. سوسیسها را در یك تابه چرب شده سرخ كنید و كنار بگذارید.
۳- مایونز، خردل و آبلیمو را مخلوط كرده و كمی نمك و فلفل بزنید. خیارشور و شوید را به سیبزمینی اضافه كرده و مخلوط كنید. سس را نیز اضافه كرده و سالاد را در ظرف بكشید. سوسیس را روی آن ریخته و سرو كنید.
نکته:
۱- میتوانید سه، چهار قاشق آب مرغ یا گوشت را به جای روغن زیتون روی سیبزمینیها بریزید.
۲- از مغز كرفس ساطوری هم در سالاد میتوانید استفاده كنید.
۳- كنار این سالاد كمی كاهو گذاشته و سرو كنید.
۴- اگر سیبزمینی ریز در دسترس بود، از آن استفاده كنید و فقط آنها را نصف كنید.
ارسال نظر