كال كباب، بوی خوش طبیعت
كالكباب از آن دسته خوردنیهایی است كه علاوه بر اینكه در كنار غذاهایی مانند كته و ماهی شور یا ترشی و زیتون پرورده سرو میشود، این قابلیت را دارد كه به عنوان غذا به تنهایی یا با نان خورده شود.
مجله ایده آل : كالكباب از آن دسته خوردنیهایی است كه علاوه بر اینكه در كنار غذاهایی مانند كته و ماهی شور یا ترشی و زیتون پرورده سرو میشود، این قابلیت را دارد كه به عنوان غذا به تنهایی یا با نان خورده شود. اگر كالكباب را كنار یك تكه ماهی سرخ شده یا مرغ و سبزیجات سرو كنید، نتیجه كار بینظیر است.
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:
- بادمجان درشت: 10 عدد
- آبغوره: سهچهارم پیمانه
- نعناع: 3 قاشق غذاخوری، ساطوریشده
- سیر: یك بوته، رنده شده
- مغز گردو: 100 گرم، چرخ كرده
- دانه انار ملس: یك پیمانه
- نمك و فلفل سیاه: به میزان لازم
۱- بادمجانها را شسته و خشك كنید، سپس وسط آن را چاك دهید و روی زغال كباب كنید تا پوست آن كاملا بسوزد و داخلش پخته شود، سپس آنها را حداقل ۱۵ دقیقه در یك كیسه پلاستیكی در بسته بگذارید تا عرق كنند و پوستشان راحت كنده شود.
۲- پوست بادمجانها را كنده و روی تخته كار ساطوری كنید. سیر، سبزی، آبغوره، گردو و دانه انار را با بادمجان مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنید. كالكباب را حداقل نیم ساعت در یخچال بگذارید تا طعمها با هم مخلوط شود، سپس آن را با نان، سبزی خوردن و در صورت تمایل مرغ و ماهی سرو كنید.
نکات:
۱- اگر مایلید تا بادمجان گرم است، ۵۰ گرم كره را با آن مخلوط كنید در این صورت بهتر است كالكباب را گرم سرو كنید.
۲- در دستور اصلی به جای نعناع از سبزیهای معطر محلی مانند خالواش و چوچاق استفاده شده است، اما شما هر سبزی معطری را كه تمایل دارید میتوانید استفاده کنید.
نظر کاربران
لطفا به مطلب حتما اضافه كنيد كه اين غذا گيلاني هست. اون سبزي معطر محلي هم فقط تو گيلان پيدا ميشه