ژلــه شیرشکلات
روش تهیه ژله کار بسیار سادهای است با این تفاوت که همیشه عادت داریم ژلهها میوهای باشند. اما این بار با طعمی جدید ژله را امتحان میکنیم. ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، چند ثانیه که گذشت آن را روی بخار آب قرار میدهیم تا ذوب شود.
مجله نسل امروز :
مواد لازم:
- شکلات تلخ۲۰۰ گرم
- شیر ۵۰۰ گرم
- شکر۱۵۰ گرم
- پودر کاکائو۲ قاشق غذاخوری
- پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری
- آب سرد ۱۲۵ میلیلیتر
- ورق ژلاتین 5 ورق
روش تهیه:
روش تهیه ژله کار بسیار سادهای است با این تفاوت که همیشه عادت داریم ژلهها میوهای باشند. اما این بار با طعمی جدید ژله را امتحان میکنیم. ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده، چند ثانیه که گذشت آن را روی بخار آب قرار میدهیم تا ذوب شود. ورقههای ژلاتین ا داخل کاسههای بزرگ پر از آب سرد قرار میدهیم و وقتی که نرم شدند به محلول ژلاتین روی بخار آب اضافه میکنیم. در این فاصله شیر، شکر، کاکائو و شکلات را داخل ظرفی گود روی حرارت قرار میدهیم تا شیر به جوش آمده، پودر کاکائو وشکلات ذوب شده و در آن مخلوط شود. ژلاتین ذوب شده را به مواد اضافه کرده و آن را از یک صافی خیلی ریز رد میکنیم. مایه را داخل قالب مورد نظر ریخته یا داخل ظرفهای تک نفره تقسیم میکنیم و در یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.
نکته:
پس از درست کردن ژله بهتر است ژله بیش از ۸ ساعت داخل یخچال بماند تا به اندازه کافی خود را بگیرد و شکل خود را پیدا کند
ارسال نظر