۳۶۳۸۱
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

سالاد ورمیشل شکم پر

یک سوم از حجم کاسه را ورمیشل ریخته و روی آن را ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از سالاد قرار می‌دهیم و دوباره روی آن را با ورمیشل می‌پوشانیم و با مقداری پسته و فلفل روی آن را تزئین می‌کنیم.


برترین مجله اینترنتی ایران

مجله نس ل امروز :

سالاد ورمیشل شکم پر

مواد لازم:
  • ورمیشل پخته شده یک بسته
  • ژامبون مرغ (خرد شده)۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای صف یک عدد
  • ذرت پخته شده نصف لیوانظ
  • نخود فرنگی پخته نصف لیوان
  • خیارشور ریزشده دو سوم لیوان
  • سس فرانسوی یک سوم لیوان
  • خردل۲ قاشق غذاخوری
  • جعفری ریز شده و
  • روغن زیتون به میزان لازم

روش تهیه:

ابتدا ورمیشل‌ها را پخته و اگر بخواهیم آنها را رنگی کنیم در آب به هنگام جوش مقداری رنگ می‌ریزیم. به ورمیشل‌ها نمک و فلفل و روغن زیتون اضافه کرده و آنها را در ظرفی در بسته کنار می‌گذاریم.بقیه مواد را با سس‌ها به شکل یک سالاد آماده کرده و پیاله‌هایی را برای سرو این سالاد در نظر می‌گیریم که تک نفره باشند.

یک سوم از حجم کاسه را ورمیشل ریخته و روی آن را ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از سالاد قرار می‌دهیم و دوباره روی آن را با ورمیشل می‌پوشانیم و با مقداری پسته و فلفل روی آن را تزئین می‌کنیم.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

می‌خواید یکبار برای همیشه از «بی‌پولی» خلاص شید؟ این وبینار رایگان برای شماست 👇

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج