سالاد ورمیشل شکم پر
یک سوم از حجم کاسه را ورمیشل ریخته و روی آن را ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از سالاد قرار میدهیم و دوباره روی آن را با ورمیشل میپوشانیم و با مقداری پسته و فلفل روی آن را تزئین میکنیم.
مجله نس ل امروز :
مواد لازم:
- ورمیشل پخته شده یک بسته
- ژامبون مرغ (خرد شده)۵۰۰ گرم
- فلفل دلمهای صف یک عدد
- ذرت پخته شده نصف لیوانظ
- نخود فرنگی پخته نصف لیوان
- خیارشور ریزشده دو سوم لیوان
- سس فرانسوی یک سوم لیوان
- خردل۲ قاشق غذاخوری
- جعفری ریز شده و
- روغن زیتون به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا ورمیشلها را پخته و اگر بخواهیم آنها را رنگی کنیم در آب به هنگام جوش مقداری رنگ میریزیم. به ورمیشلها نمک و فلفل و روغن زیتون اضافه کرده و آنها را در ظرفی در بسته کنار میگذاریم.بقیه مواد را با سسها به شکل یک سالاد آماده کرده و پیالههایی را برای سرو این سالاد در نظر میگیریم که تک نفره باشند.
یک سوم از حجم کاسه را ورمیشل ریخته و روی آن را ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از سالاد قرار میدهیم و دوباره روی آن را با ورمیشل میپوشانیم و با مقداری پسته و فلفل روی آن را تزئین میکنیم.
ارسال نظر