شیش بَرک لبنانی؛ پیراشکی های کوچولو درون ماست
شیش برک یک نوع غذای اصیل لبنانی است. که از پیراشکی های کوچولوی گوشت تشکیل شده که در خورشت ماست می پزند...
- آب 125میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
- روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
- آرد به میزان لازم
- پرك بادام به میزان لازم
- روغن سرخكردنی به میزان لازم
مواد لازم میانی:
- روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
- پیاز رنده كرده ۱ عدد متوسط
- گوشت چرخكرده ۵۰۰ گرم
- بهارات ۱ قاشق چایخوری
- نمك به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس ماست:
- ماست 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
- آرد ذرت 1 قاشق چایخوری
- آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
- سیر له كرده 2 حبه
- كره 2 قاشق سوپخوری
- گشنیز خرد كرده یكچهارم پیمانه

۴. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۳ میلیمتر باز كنید و دایرههای كوچكی به قطر ۴ سانتیمتر از آن ببرید.
۶. خمیر را به شكل نیمدایره تا كنید و دو گوشه آن را به سمت پایین بیاورید و روی هم قرار دهید.
۸. اینك شیش برك را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل كنید.
روش تهیه مواد میانی:
روش تهیه سس ماست:
یادآوری : در زبان عربی به ادویه بهارات میگویند كه تركیبات آن شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل میباشد.
ارسال نظر