شیش بَرک لبنانی؛ پیراشکی های کوچولو درون ماست
شیش برک یک نوع غذای اصیل لبنانی است. که از پیراشکی های کوچولوی گوشت تشکیل شده که در خورشت ماست می پزند...
وبسایت شور و شیرین: شیش برک یک نوع غذای اصیل لبنانی است. که از پیراشکی های کوچولوی گوشت تشکیل شده که در خورشت ماست می پزند.
مواد لازم:
مواد لازم میانی:
مواد لازم برای تهیه سس ماست:
- آب 125میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
- روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
- آرد به میزان لازم
- پرك بادام به میزان لازم
- روغن سرخكردنی به میزان لازم
مواد لازم میانی:
- روغن زیتون ۴ قاشق سوپخوری
- پیاز رنده كرده ۱ عدد متوسط
- گوشت چرخكرده ۵۰۰ گرم
- بهارات ۱ قاشق چایخوری
- نمك به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه سس ماست:
- ماست 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
- آرد ذرت 1 قاشق چایخوری
- آب 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
- سیر له كرده 2 حبه
- كره 2 قاشق سوپخوری
- گشنیز خرد كرده یكچهارم پیمانه
روش تهیه خمیر:
۱. آب و روغن زیتون را در ظرف مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید.
۲. آنگاه آرد را به تدریج بیفزائید تا خمیر مناسبی حاصل شود و به دست نچسبد.
۳. سپس روی خمیر را بپوشانید و ۱۵ دقیقه، استراحت دهید.
۴. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۳ میلیمتر باز كنید و دایرههای كوچكی به قطر ۴ سانتیمتر از آن ببرید.
۴. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت ۳ میلیمتر باز كنید و دایرههای كوچكی به قطر ۴ سانتیمتر از آن ببرید.
۵. سپس قدری از مایه میانی وسط هر خمیر بگذارید و یك پرك بادام رویش قرار دهید.
۶. خمیر را به شكل نیمدایره تا كنید و دو گوشه آن را به سمت پایین بیاورید و روی هم قرار دهید.
۶. خمیر را به شكل نیمدایره تا كنید و دو گوشه آن را به سمت پایین بیاورید و روی هم قرار دهید.
۷. حالا در ظرف مناسبی ، روغن بریزید و روی اجاق گرم كنید و شیشبرك را در آن سرخ كنید.
۸. اینك شیش برك را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل كنید.
روش تهیه مواد میانی:
۸. اینك شیش برك را برای پذیرایی در ظرف مناسبی بچینید و با سس ماست میل كنید.
روش تهیه مواد میانی:
۱. روغن زیتون را در تابه بریزید، روی اجاق گرم كنید و پیاز را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
۲. آنگاه گوشت، بهارات و نمك را بیفزائید و ۵ دقیقه دیگر آن را تفت دهید.
۳. سپس تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید گوشت خنك شود.
روش تهیه سس ماست:
روش تهیه سس ماست:
۱. ماست، آرد ذرت و آب را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا قدری غلیظ شود.
۲. سیر را قدری در كره تفت دهید و همراه با گشنیز به سس بیفزائید.
یادآوری : در زبان عربی به ادویه بهارات میگویند كه تركیبات آن شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل میباشد.
یادآوری : در زبان عربی به ادویه بهارات میگویند كه تركیبات آن شامل: فلفل سیاه، زیره، تخم گشنیز، میخك، جوز هندی، دارچین و هل میباشد.
پ
ارسال نظر