طرز تهیه تارت موز و انبه
ترکیب موز و انبه, طعم و جلوه فوق العاده ای دارد, به خصوص وقتی روی آن پودر نارگیل تفت داده شده, بریزید.
- ورقه خمیر آماده پخته شده به قطر ۲۰ سانتیمتر : ۸ عدد
- موز رسیده کوچک : ۲ عدد
- انبه , خرد شده : ۱ عدد
- آرد ذرت : ۳ قاشق غذاخوری
- شکر زرد کریستالی : ۶ قاشق غذاخوری
- شیر سویا : ۳۰۰ میلی لیتر
- شیر نارگیل : ۱۵۰ میلی لیتر
- اسانس وانیل : ۱ قاشق چای خوری
- پودر نارگیل تفت داده شده جهت تزیین : مقداری
1. موزها را خرد نمایید و یکی از آن ها را همراه نیمی از مقدار انبه های خرد شده روی خمیر بچینید .
2. آرد ذرت و شکر را داخل قابلمه بریزید و آن ها را با هم مخلوط نمایید . شیر سویا و شیر نارگیل را کم کم افزوده تا کاملا با هم ترکیب شوند . سپس مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید و تا زمانی که کاملا سفت و غلیظ شوند , آن ها را بپزید .
3. اسانس وانیل را به مخلوط اضافه نمایید و آن را روی میوه های چیده شده بر روی خمیر , بریزید .
4. باقی مانده میوه ها و پودر نارگیل تفت داده شده را روی مخلوط ریخته و قبل از سرو , دسر را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید .
توصیه سرآشپز جهت تهیه تارت موز و انبه :
پودر نارگیل تفت داده شده را در فروشگاه ها و سوپر مارکت ها می فروشند . پودر نارگیل تفت خورده ای مرغوب است که ظاهری براق داشته و به شیرینی پودر نارگیل خشک نباشد .
ارسال نظر