مرغ به سبك چيني
غذایی بدون دخالت روغن و افزودنيهاي چاق كننده ای که همیشه به آنها عادت کرده اید

- فيله سينه مرغ: ۴۵۰ گرم
- فلفلدلمه قرمز: يك عدد
- سير: ۲ حبه
- فلفل قرمز خشك شده: ۴ عدد
- روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
- سس اويستر: ۲ قاشق غذاخوري
- سس سويا: يك قاشق غذاخوري
- پيازچه: يك دسته خرد شده
- بادام هندي: ۱۷۵ گرم
- گشنيز: براي تزئين
- شكر: نصف قاشق چاي خوري
روش تهیه :
1. پوست و چربي فيلهها را جدا كرده و به شكل تكههاي لقمهاي خرد كنيد.
۲. فلفل دلمه قرمز، فلفل قرمز و سير را نگيني خرد كنيد.
3. در ماهيتابه گريل، مرغها را گريل كرده و سپس خارج كنيد.
۴. روغن زيتون را داخل يك ماهيتابه داغ ريخته و سير و فلفلها را در آن تفت دهيد.
5. مرغ را اضافه كرد و مخلوط كنيد. سپس كمي آب به آن اضافه كنيد.
۶. سس اويستر و سويا را با شكر مخلوط كرده و در آخر بادام هندي و گشنيز را اضافه كنيد.
7. يك تا 2 دقيقه روي شعله هم بزنيد با چاپ استيل(قاشق و چنگال چيني) سرو كنيد.
نظر کاربران
یه غلط املایی: زین پس به جای چاپ استیل بنویسید چاپ استیک