غذای پیکنیکی: دلمه گوجه فرنگی
دلمه گوجه فرنگی خوراکی مناسب برای شب های تابستان است. شما میتوانید در صورت دوست نداشتن سبزیجات در خوراک، در تهیه دلمه سبزیجات را حذف کنید.
مواد لازم:
- ۴ عدد گوجه فرنگی درشت
- ۲۵۰ گرم گوشت گاو چرخکرده
- ۱ استکان برنج
- ۱ عدد پیاز
- ۱ حبه سیر
- ۴ الی ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- شوید تازه به اندازه دلخواه
- آویشن تازه چند ساقه
- دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۲ استکان آب جوش
- نمک، فلفل، ادویه
۱- برنج را با مقداری نمک در آب گرم به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا خیس بخورد. سپس آبکش کنید. از قسمت سر گوجه با دقت دایره ای به شعاع چهار سانت ببرید. توجه داشته باشید در هنگام خرید گوجه ها رسیده اما سفت باشند.
۲- داخل شکم گوجه ها را بوسیله قاشق چایخوری به طوری که یک الی یک نیم سانت روی دیواره ها و کف بماند خالی کنید. به پوره گوجه احتیاج داریم پس همه را در ظرفی مناسب ریخته به آن پیاز و سیر رنده شده افزوده ( میتوانید ریز خرد کنید) گوشت چرخکرده، ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی، روغن زیتون، جعفری، شوید، آویشن(همه سبزیجات کاملا ریز خرد شده)، برنج، ادویه و نمک و فلفل را افزوده خوب ورز دهید.
۳- گوجه های شکم خالی را با مواد آماده شده پرکنید. و رویش همان قسمت سر را که اول کار جدا کرده بودید قرار دهید. گوجه ها را در دیگ چیده از کناره های ظرف یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی حل شده در دو استکان آب جوش را ریخته روی شعله تند قرار دهید تا به جوش آید سپس زیر ظرف را کم کنید تا به آرامی بپزد.
نکته:
وقتی محلول رب و آب جوش را به خوراک اضافه میکنید می توانید مقداری کره و در صورت دلخواه اندکی ادویه اضافه کنید.
ارسال نظر