انگشتپیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار میآید. مواد اولیه انگشتپیچ را سفیده تخم مرغ، گلاب، شکر و آب تشکیل میدهد و قنادها آنقدر آن را بهم میزنند تا ظاهر آن سفت شده و حالتی مانند عسل به خود بگیرد.
وبسایت ایران کوک: انگشتپیچ یک نوع خوردنی شیرین است که سوغات شهر همدان به شمار میآید. مواد اولیه انگشتپیچ را سفیده تخم مرغ، گلاب، شکر و آب تشکیل میدهد و قنادها آنقدر آن را بهم میزنند تا ظاهر آن سفت شده و حالتی مانند عسل به خود بگیرد.
مواد لازم:
شکر ۱ کیلو
سفیده تخم مرغ ۳ عدد
جوهر لیمو ۱/۸ قاشق چایخوری
آب به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱.شکر را در یک قابلمه بزرگ بریزید و تا جایی که یک بند انگشت روی آن را بگیرد، آب اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید.
۲. بعد از این که شربت قوام آمد ، جوهر لیمو را داخل آن بریزید. اجازه دهید تا مخلوط بجوشد سپس تست کنید که شربت حسابی کشدار شده باشد.
۳.حال حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید تا کمی خنک شود.
۴.حین این که شربت خنک می شود، سفیده ها را به میزانی که پف کند هم بزنید.
۵. سپس آن را به شربت اضافه و آنقدر هم بزنید تا مواد کاملا سفید و یکدست و کش دار شود.
۶. انگشت پیچ آماده است، اما می توانید برای بهتر شدن عطر و طعم آن ، گلاب هم اضافه کنید و در زمان هم زدن مواد از مقداری دارچین استفاده کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر