۳۵۶۶۱
۲ نظر
۵۰۱۳
۲ نظر
۵۰۱۳
پ

دنده کباب، داستان استخوان‌ها

كباب دنده در بين ايراني‌ها كه خود در تهيه و پخت انواع كباب صاحب سبك هستند جايي ندارد. براي ملتي كه عادت كرده‌اند تكه‌هاي قلمبه راسته را نوش‌جان كنند...


دنده کباب، داستان استخوان‌ها

مجله ایده آل : كباب دنده در بين ايراني‌ها كه خود در تهيه و پخت انواع كباب صاحب سبك هستند جايي ندارد. براي ملتي كه عادت كرده‌اند تكه‌هاي قلمبه راسته را نوش‌جان كنند، به نيش كشيدن چند تكه استخوان كه به زحمت مي‌توان كمي گوشت و دنبه در آن يافت، جذابيت ندارد ‌اما اگر دنده توسط يك حرفه‌اي آماده شده باشد، مي‌توانيد آن را یک خوراکی فوق‌العاده بیابید و از خوردن تكه‌هاي گوشت نرم و چرب بين دنده‌ها لذت ببريد. براي همين حتما از يك قصاب بخواهيد كه دنده را براي كباب آماده كرده و به شما بدهد. پس از آن جز طعم‌دار كردن و ميل كردن آن كار ديگري براي شما نمي‌ماند.

دنده کباب، داستان استخوان‌ها


مواد لازم براي 4 نفر:
  • دنده گوسفندي: ۲۴ عدد
  • شكر قهوه‌اي: يك قاشق غذاخوري
  • سس كچاپ: يك‌چهارم پيمانه
  • سس سويا: يك‌چهارم پيمانه
  • آبليمو: ۶ قاشق غذاخوري
  • سس فلفل: ۶ قاشق غذاخوري
  • سير: ۲ حبه، رنده شده
  • پودر خردل: يك قاشق چاي‌خوري
  • فلفل سياه: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
روش تهيه:

همه مواد را با هم مخلوط كرده و دنده‌ها را حداقل يك ساعت در آن بخوابانيد. اگر آنها را از شب قبل آماده كنيد بهتر است.

توري كباب‌پز را روي منقل يا كباب‌پز قرار دهيد. دنده‌ها را از مايه خارج كرده و سس اضافي را از روي آن پاك كنيد تا در منقل نچكد. دنده‌ها را حدود 15 دقيقه كباب كنيد، سپس با نان، پياز، جعفري، گوجه‌فرنگي و مخلفاتي كه دوست داريد، سرو كنيد.

نکات:

1- به جاي سس تند مي‌توانيد از سس باربيكيو كه در بازار موجود است استفاده كنيد.

2- در یک روش دیگر، دنده‌ها را پس از طعم‌دار كردن در فويل پيچيده و يك ساعت و نيم در طبقه وسط فر با دماي 170 درجه سانتي‌گراد مي‌پزند. در اين روش دنده‌‌ها آب مي‌اندازد. براي همين در نيم‌ساعت آخر فويل را باز كنيد تا خشك و برشته شوند.

3-در مدت كباب كردن دنده‌ها روي آن از مايه باقيمانده كه با 4 قاشق غذاخوري روغن مخلوط شده است، بماليد.

4-براي مغزپخت‌تر شدن بهتر است توري را طوري قرار دهيد تا دنده‌ها از آتش حداقل 8 سانتي‌متر فاصله داشته باشند و گهگاه آن را باد بزنيد.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • هنگامه

    ممنون از دستور پخت کباب دنده ولی لذتش به اینه که عکسشم مربوط به دنده گوسفند باشه نه بال مرغ.

  • بدون نام

    ببخشید محض اطلاعتون دنده کباب یکی از غذاهای معروف کرمانشاهی هاست و البته دستورش با این چیزی که گذاشتید زمین تا اسمون فرق داره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج